Maidanezii si spiritul de turma

Poporul asta are ceva ce nu i se poate lua niciodata: spiritul de turma. Acesta l-a manat de-a lungul secolelor si din nefericire, spiritul de turma scoate la iveala inca un adevar axiomatic, devenit de asemenea definitoriu pentru acest popor: o minoritate vocala va fi intotdeauna deasupra unei majoritati tacute.

Cum toate problemele tarii si-au gasit sfarsitul, cum economia Romaniei este pe cale sa o depaseasca pe cea a Japoniei iar PIB-ul romanesc este, singur, mai mare decat cel al UE si SUA la un loc, iata ca ultima dintre probleme a ajuns sa fie omorarea sau nu a maidanezilor.

Totul a plecat de la o mama care in cretinatatea ei si-a lasat copilul nesupravegheat, care copil a sfarsit sfasiat de niste maidanezi.
De aici, presa a facut un intreg armasar, plecand de la un biet tantar, amaratii de maidanezi au fost aratati pe toate posturile si in toate publicatiile precum niste hidre cu spume de sange la gura, cel mai bun prieten al omului devenind dintr-odata inamicul public numarul unu.
Suna atat de cunoscut acest scenariu ca mai-mai imi vine sa cred ca „acolo sus” cineva are mai mult creier decat pare. Adica sa mai distragem un pic atentia de la ceea ce framanta tara asta (o alta pseudoproblema, insa deranjanta, ca se pierd niste bani), aka Rosia Montana si sa le dam ciumpalacilor ceva de rumegat: un copil sfasiat de maidanezi.

Evident, fel de fel de labe triste au inceput sa coaca, plini de ura, fel de fel de planuri de ucidere in masa a patrupedelor, ba mai mult, internetul abunda de petitiii in care toti sunt rugati sa-si scrie pasurile, ofurile si sa-si faca publice dorintele macabre ascunse de ani de zile. Niciun trist n-a scapat ocazia sa-si verse veninul sub forma unor intrebari numai bune de atatat deja existentul spirit de turma mioritic: esti de acord sa omoram cainii? Vrei sa fie toti stransi si ucisi?
Evident, prostimea, cuprinsa de spiritul de turma mai sus mentionat, nu pregeta sa-si dea cu parerea, fel de fel de istorioare despre cum m-a muscat pe mine un maidanez negru, cum m-a alergat o haita sau cum o sa-i omor eu pe aia pe care vecinii ii hranesc, inundand internetul. Caci in spatele unei tastaturi, toti suntem niste mici Rambo, nu-i asa? Si in spatele aceleiasi tastaturi, niste imbecili fara viata sociala in afara computerului, stiu sa manipuleze turma cu posturi de acest gen. Iar turma reozneaza, precum cercurile facute de apa unde idiotul a aruncat piatra proverbiala. Caci traficul este totul. El aduce cititori, aduce relevanta si nu in ultim rand vine si mult-iubitul piscot. Sa scriem asadar despre caini si maine, cand vreo baba va fi violata de un negru, sa pornim un razboi sfant impotriva negrilor sau dupa caz, a babelor care umbla prin sat in tinute provocatoare.

Puya

Culmea greturilor mi-a venit cand drogatul (foto sus), ala cu fata de violator-pedofil in serie, cu nume de cocota-sefa la Jilava si Rahova -Puya a dat de inteles ca a tras o concluzie, probabil prima din viata sa la care a ajuns fara ajutor de la un prieten- cainii trebuie omorati: „cred ca o sa inceapa sa apara din ce in ce mai multi maidanezi morti in cartierul meu daca primaria sta pe ganduri inca.”
Vreo 11 mii si ceva de fani i-au dat like si nu stiu cate mii share. Cocota a postat pe pagina sa de FB acest mesaj in care se redescopera mare mascul alfa.
Transsexualul a scos din taste o singura chestie inteligenta: „Dumnezeu sa-l ierte pe pusti ! Desi saracutu nu a avut nici o vina : ((”
Asa-i! De vina e doar cretina de ma-sa. Si spiritul de turma care mana acest popor catre propria-i decadere, nu de ieri, nu de 23 de ani ci de vreo 70, de cand a devenit obligatoriu prin lege…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top