Luati muie! 3 bucati!

Nu m-am putut abtine, dar daca e o cauza nobila, ptr un scop nobil si mai ales, cu o finalitate nobila, trebuie sa v-o ofer. Chiar daca e in 3 doze.

Fotografia imi vine de la o draga prietena,cu sau fara permisiunea, ei am folosit-o. Daca nu ii convine, sa protesteze, daca nu…. liber la tratament, ptr cine e in suferinta. Nu uitati dozarea corecta, ca nu se ia asa oricum, sunt necesare 3 mui, musai!

4 thoughts on “Luati muie! 3 bucati!

 1. trebuie spus si ce trateaza…
  Indicatii:
  Angine, sinuzite, rinofaringite, otite. Bronsite acute si cronice, infectii pulmonare acute. Terapia profilactica si curativa a complicatiilor respiratorii ale gripei si bolilor eruptive. Toxoplasmoza femeii gravide si fatului. Profilaxia meningitei meningococice (la contacti). Profilaxia recidivelor de RAA.
  …trateaza foarte multe,deci folositi cu incredere in doza prescrisa:
  Administrare:
  Dupa prescriptia medicului. Adulti: 6-9 MUI (4-6 comprimate a 1,5 MUI sau 2-3 comprimate a 3,0 MUI) de 2-3 ori pe zi. Copii si sugari: 1/2 comprimat a 1,5 MUI pentru fiecare 5 kg din greutatea corporala, de 2-3 ori pe zi.

 2. corvine,nu-mi ajunge sa m-am tratat doua sapatamani de infectie pulmonara si sinuzita…si inca mai tusesc…poate trebuia sa fac injectii:D

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top