Locul unde timpul sta pe loc: Valcea

Judetul Valcea pare incremenit in timp. Trecerea orelor, a zilelor, a lunilor, ba chiar a anilor pare sa nu afecteze aceasta zona din Romania.
Dupa ce treci de statiunile balneo-climaterice de pe Valea Oltului, ramai cu intrebarea cretina ancorata in cap: ba, da’ anul trecut nu arata la fel pe aici? Da’ acum doi ani, trei ani, zece ani? E judetul Valcea. Totul e neschimbat.
Iesi de pe Valea Oltului, vesnic plina de pericole, astazi la fel ca acum doua decenii, si treci si de statiunile unde PCR isi trimitea tovarasii la odihna si recreere. Alea neschimbate. Alea unde acum, ca si acum 20 de ani, tovarasii vin sa se reproduca pe ascuns, feriti de ochii lumii, feriti de camerele foto, caci cine dracu’ ar merge in Calimanesti si Caciulata cu alt scop decat de a-si elibera energiile acumulate frustrant in casnicie, in si pe amant(a)?! Acolo esti atat de ascuns incat dupa trei zile nici tu nu mai stii unde esti.

Valcea Mondeo Ponta
Si te apropii de oras. Undeva prin comunele dinaintea maretului Ramnicu Valcea, timpul a stat din nou pe loc. Ar trebui sa treaca careva sa le traga ceasul sau sa-i schimbe bateriile. Sau poate Klaus Iohannis, intr-una din calatoriile sale Bucuresti-Sibiu si retur, sa le aduca la cunostinta celor din judetul Valcea ca a castigat demult alegerile prezidentiale si ca in curand depune si juramantul de investitura.
Caci pare-se, valcenii inca mai cred ca Victor Ponta poate ajunge presedinte. Eventual al Romaniei. Sau la ei in C.A.P. (Cooperativa Agricola de Productie n.a. pentru cei mai tineri).
Nu-i nimic, Ford Mondeo rezista. A ajuns la a doua generatie. Cu sau fara Victor Ponta presedinte. La Ford timpul nu sta in loc. Ora exacta s-a dat la Koln.

Valcea Mondeo Ponta

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top