Lavinia Șandru demisionează din funcția de nevastă

Știu că ați tresărit citind titlul. Însă nu, Lavinia Șandru nu demisionează de la Realitatea sau pe unde naiba își mai dă cu presupusul despre mesria de jurnalist. Sărăcia divorțează. Că tot e bărbac’su în arest și-l paște pușcăria. Poate mai salvează jumătatea dosită a averii. Iar dacă nu, aia e, redevine femeie liberă și trece probabil înapoi la lustruitul bastonului lui Gușă așa, pe felația relația naș-fină.

lavinia sandru

Una peste alta, Lavinia Șandru redemonstrează că nu degeaba s-a ales cu supranumele de „Șancru”, nefiind doar „șancrul” presei, ci fiind un adevărat „șancru” și în viața de zi cu zi. Auzi că acum și-a dat seama că e momentul să rezilieze contractul cu fostul ministru Vâlcov, pe motiv de incompatibilitate în relația soț-soție. S-o ție naiba! Ăla era ocupat să facă milioane, nu să-și îndeplinească îndatoririle de șoț și până în coadă, dacă asculți ce spun gurile rele, Lavinia Șandru a avut grijă singurică de hormonii ei, pe la diferitele sindrofii social-politice pe la care era invitată și de unde pleca cu mașina organizatorului pe motiv de grade bachusiene în aerul respirat și nu numai.

Cât caracter, câtă determinare, ce femeie de ispravă, nu-i așa? Să divorțezi de omul căruia i-ai jurat credință și căruia trebuia să-i fii sprijin „până moartea vă va despărți”, exact când avea cea mai nevoie de tine… Când învârtea milioanele cu sacul era cel mai cel. Acum, aflat la „mititica” nu mai e bun, „nu mai sunt un cuplu de ani de zile”!

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top