Incredibil, Braila chiar exista!

Da, stiu, Braila e ditamai orasul (sic!), din ditamai gloriosul judet omonim (sic!) si da, stiu, e plin de oameni cumsecade si de valoare, si mai stiu ca nu e in Moldova. Mi-e lene sa mai pun (sic!) la fiecare afirmatie peiorativa…

Aflu de pe blogul lui Cismaru (caci unde poti afla lucruri care nu  intereseaza pe nimeni, dar sunt scrise de parca intreaga soarta planetara ar atarna de ele, decat #peblog?), ca la Braila, cei 25 de bastinasi care s-au declarat la recensmant ca fiind vorbitori de limba romana si totodata alfabetizati, se vor putea bucura de o expozitie fotografica, avand evidenta tematica a… apelor (surprinzator, nu?). De stuf s-au saturat! Si Braila nu-i in Moldova, da?!

Braila
Evident, un alt blogger (sic!), cu nume care nu e deloc moldovenesc (Asaftei), da mai multe detalii si tot evident, ii imbie pe doritori sa se inscrie.
Ca Romania are nevoie, ca fotografie, pentru ca blog, si din seria piscot, ca la Braila.
Niciunul nu da niciun fel de detaliu aspura faptului ca exista o taxa de inscriere in concurs (SIC!!!), desi toti care au scris despre asta, au avut grija sa ne aduca la cunostinta ca vreo enshpe mii de organizatii internationale si americane si-au oferit egida pentru concurs.
Pe vremuri, la Braila iti dadeau cu vaporul in cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.