INCREDIBIL: Bloggerii au luat bataie (si) la fotbal

Nu poti obtine performanta daca folosesti elemente second hand sau nu din prima liga valorica. Adevar axiomatic, aplicabil si aici, pentru ca, iata, daca in echipa bloggerilor nu intra nume mari, cu greutate, adica adevaratii A-listeri si influenceri ai online-ului, cu bloggerii parati nu faci performanta.

Cu tot respectul pentru marele blogger Mircea Mester, pe care-l respect inca o data si-l stimez etern, dar mai are de urcat in ierharhia bloggeristica, desi depune eforturi considerabile pentru asta, dar ca sa inteleaga si el, cu Logan nu mergi sa te bati impotriva unui Corvette, chiar daca e din 1972.

Mester golgeterul
Revenind, fara nume ca Ametcea, Chinezu, Ciubotaru, Manafu, Zoso, echipa bloggerilor este un fel de de selectionata U19.
Si vorba aceea, echipa fara majorete?! Unde-s Raluxa, Bazavan, fata cu Boutique, Nebuloasa, Fata din Port, fata cu sora sexy si alte dive ale blogosferei, acum cand e nevoie de ele? Sa dea din pampoane, sa-si zbuciume trupurile ostenite de atata carat de piscot pe la evenimente, sa faca atmosfera!

De asemenea, e de neinteles: bloggerii au luat bataie si pentru ca nu au folosit niciunul, dar NICIUNUL dintre piscoturile despre care au scris si ai caror ambasadori de brand sunt: Danone (intareste ce mai e de intarit, inclusiv imunitatea), Farmec (aduce ceea ce n-a dat natura), Detoxicolon (fara cuvinte), Johnnie Walker (un snaps inainte de meci face minuni, obezeilor!), chilot de toate felurile (tin strans, daca ai ce tine strans…), cauciucuri de toate tipurile si marcile (un adidas bun inseamna o talpa cu aderfenta), berile – toate marcile etc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top