In Buftea se asfalteaza!

Nu va speriati, e vorba doar de Strada Stirbey. Fotografiile au fost facute la ora 17:00, ieri, 12 aprilie 2010. Si se poate vedea ca muncitorii aia chiar nu stateau degeaba.

Asfaltare Strada Stirbey
Asfaltare Strada Stirbey

Precizez asta, deoarece am trecut de 3 ori pe langa ei, la ore diferite. Si pentru ca unii „publicisti”, in dorinta de a-si dovedi impartialitatea si spiritul critic-obiectiv, au facut fotografii in acelasi loc, la lasarea serii, cand muncitorii luasera pauza deja.
Asta pentru ca, in nimicnicia lor, acei „jurnalisti” isi imagineaza ca lucrarea este efectuata de catre Primaria Buftea.
Ei bine, lucrarea este comandata si platita de catre primarie. Si cam atat. Deci daca dai in cei care efectueaza lucrarea de reabilitare a strazii Stirbey, nu dai in Primarie. Si nu te transformi brusc in ala care le vede pe toate si din dreapta si din stanga!
Nu ca as fi vreun aplaudac al edililor bufteni sau ai primariei respective. Dar sa nu uitam care si pe unde a mancat si si-a lasat tacamurile nespalate in chiuveta 😉 -ma refer la saitul de clevetiri locale.

Asfaltare Strada Stirbey
Asfaltare Strada Stirbey
Asfaltare Strada Stirbey
Asfaltare Strada Stirbey
Asfaltare Strada Stirbey
Asfaltare Strada Stirbey

Si ca sa fiu mai exact in informatie ca altii, Strada Stirbey se reabiliteaza momentan. Se inlocuiesc bordurile, caci deh, e meteahna veche, Adriean Videanu a inventat moda si a dat si explicatia „logica” in momentul respectiv: bordurile sunt cel mai important element al unei strazi. Fara ele nu se poate stabili parcursul ei. – am incheiat citatul. Asfaltarea va urma, probabil, curand.

Corvin (Cristian Szilvassy)

One thought on “In Buftea se asfalteaza!

  1. cred ca ai mare dreptate in acest articol. pe mine cel mai tare ma enerveaza la aceste asflatari haiducesti este ca nimeni din primarie sau din proiectanti, nu pot trece de o liminta neuronala astfel incit sa creeze ceva pertinent si destept. adica, daca tot rima acum in acea zona, de ce nu prevad si pista pt bicicleta, de ce nu ingroapa si cablurile de pe stilpi, etc. dar cred ca aceasta este mult prea mult pentru un neuron de angajat in primarie romaneasca. parerea mea 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top