Impozitul pe labă

Impozitul pe labă este o necesitate!

Zilele astea se tot difuzează imagini și filmulețe cu incursiunea celor de la ANAF pe Litoral. Incursiune pe care, personal, nu o comdamn. La ce evaziune fiscală se face pe litoralul românesc, nici nu e de mirare. Tot în această perioadă apar știri despre „impozitul pe darul de nuntă”, după ce s-a legiferat șpaga în restaurante și bodegi, evident, după impozitare. Păi dacă tot se chinuie guvernul Ponta să facă rost de bani, aș propune să se instaureze impozitul pe labă.

wanking

De ce?

Tot românul se duce la servici cu gândul s-o frece aiurea și să plece cât mai repede acasă la final de program. Sau mai repede. Deci e un fel de labă, nu servici. Așadar, se impune la impozitul pe labă ca o condiție firească, nu-i așa?

În fața computerului, tot felul de onaniști se cred ba Don Juani, ba formatori de opinie, ba endorseri, ba mai știu eu ce. O acțiune de labă în grup sau separat, unul câte unul sub formă de grămadă. Este deci necesar impozitul pe labă.

Bloggerii, care o ard expert dând fel de fel de păreri despre tot și orice, formează un grup aparte, deci și impozitul pe labă pseudo spirituală și pseudo expertă ar trebui taxat diferit. De aceea, pentru aceștia, impozitul pe labă ar trebui să fie mai mare decât la restul și în loc de 16% să fie, să zicem, un 24%, cam cât TVA-ul. Cu un amendament, pe Chinezu să-l impoziteze cu 35% pentru că e și antipatic și încrezut și oricum, când îți dă mâna, în semn de salut, în cealaltă ține deja factura cu care te taxează.

Slujbașii la stat, care o ard cu un aer cunoscător, deplângând soarta care i-a condamnat la un trai de căcat, plătiți fiind cu 800-1200 lei lunar, deși nivelul lor de pregătire profesională, în comparație cu omologii lor din sectorul privat, este net inferior, ar trebui să fie și ei supuși noilor reglementări, mai ales că ei, bugetarii, ar fi de fapt cel mai sigur și constant segment de contribuabili la impozitul pe labă.

Parlamentarii români care votează de cele mai multe ori fără să-și folosească un singur neuron, la nivel de grup parlamentar, ar trebui să fie puși să plătească impozitul pe labă. Nivelul acestuia poate să fie de doar 16% deoarece la ce salarii nesimțite au mirobolanții legiuitori s-ar strânge destui bani la buget.

Idei ar mai fi, poate completați și voi…

Wanking_kit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top