Heineken Most Deatable Beggars

Din ciclul inca o marca de care nu ma mai pot atinge, de frica sa nu ma virusez, simt nevoia sa pun punctul pe W. Cum mama naibii, o marca atat de prestigioasa a avut atat de putina minte si imaginatie, incat sa organizeze un asa Halloween Party?! Ah, n-a fost bal mascat? Aia erau nemascati?
Scuzele de rigoare!

N-am sa ma leg de cele doua sectiuni cu vedete straine si autohtone, insa finalistii de la Most Deatable Beggars arata un adevar crunt: E POKEMON REUNITED!
Daca locurile 10 si 9 sunt caracterizabile ca un compendiu de evlavie inchinat slaninei de Bistrita impanata cu usturoi, la care se adauga o bastarca de bere, urcand spre locurile fruntase, constati, tu privitorule de pe margine, ca in ziua de astazi, daca esti femeie si vrei sa-ti dai intalnire cu un blogger e ca si cum din netarmurita mila, combinata cu lipsa acuta de sex, o plictiseala crunta si o profunda cunoastere a esteticii uratului, ai de ales intre degetele cele lungi si dibace, vibratorul uzat din care au sarit deja aschii de cauciuc, sau WTF? Si alegi WTF doar pentru ca este posibil, dar doar ipotetic si vag posibil, sa ai parte si de un simulacru de preludiu, cu tot riscul unei tone de bale scurse pe Unitatea de Primire Urgente – UPU, (in acest caz vaginul din dotare).

Si daca la tot acest tablou, parca desprins dntr-un film hentai, cu buget restrans, realizat intr-un garaj inchiriat, dintr-o suburbie a „binecunoscutului” oras Guangzhou, adaugam si prestatia jurnalistei-bloggerite care cica e si pe deasupra-  si pe dedesubt -si femeie- aka Cristina Bazavan, care cu o voce stinsa, de penisus plangaciosus, s-a chinuit a prezenta voma de eveniment, putem sa multumim Alui de Sus, ca a avut o dubla inspiratie, in a-i impinge pe organizatori sa coopteze probabil unica prezenta logica de pe acea scena, pe Andi Moisescu. Care prezenta a si castigat (sic!) premiul bloggerilor, dovedind inca odata ca a fi DOAR blogger este egal cu a fi beggar si ca in afara bleguielii mai e nevoie si de o ocupatie serioasa ca sa existi.

Amendez vehement lipsa din lista finalistilor, Top 10 Most Deatable Beggers, a ilustrilor secsi simbolz ai blegosferei: Arhi (care ar fi putut singur umple scena), Chinezu (care cu siguranta va castiga la berea autohtona, ca asa se impart alea cele, ca in familie: una tu, una eu), Zoso– care cu farmecul sau irezistibil, chiar daca nu mai e blogger, pardon, beggar, va straluci probabil de la Hollywood intr-un remake al celebrului Frankenstein, Bobby Voicu – prins intr-un proiect comun cu „ardeleanul” Bargau#Redescopera Moldova si ramai dracului in ea! samd. La samd intra si vreo doi beggars, care vor fi prezenti la Autostop 2012, votand ceea ce nu stiu, pe principiul #Cand vin piscoturile?

Concluzie: nici Heineken nu mai e ce a fost, asa cum nici KENT-ul nu mai are acelasi gust, sau cum BMW si Audi conduc astazi toti cocalarii. Deci pas Heineken!

Sursa video: Pandutzu, care era prea mahmur ca sa urce pe scena si mult prea frumos ca sa nu castige un premiu, deci a ramas pentru editia urmatoare.

5 thoughts on “Heineken Most Deatable Beggars

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top