Gazeta de perete: unidirectionalitate, subiectivism, balacareala ieftina

Saitul de clevetiri locale care a preluat, sau incearca sa preia, cu pasi timizi si nesiguri, statutul de Gazeta de Perete Bufteana, a avut o neasemuita activitate in ultima perioada.

Anuntat de catre dracu’ stie cine, probabil de catre Don Capo Bastone, ca tot il simpatizeaza fara preget, trenul personal cu titlu de mai ceva ca rapidul insereaza un amplu material despre voinicia, altrusimul si dibacia iubitorilor de semeni si de aproape, penelistii bufteni. Despre asta am scris si eu si nu numai.

Apoi urmeaza o trecere  in revista a super meciului cu basica rotunda, unicul lucru la care se pricepe cat de cat semnatarul, completat de programul etapei si clasamentul Ligii cu pricina. Chestie in avanpremiera, ca sa dea bine ca si-a facut treaba si ca ofiterul de presa al CS Buftea e un inutil, la fel ca si ofiterul de presa al Primariei. Ti-a iesit voinicule, a notat lumea, dar nu conteaza. Tu poti latra, caravana va trece, nestingherita.

Pentru ca Spiderman crede in saitul de clevetiri locale si pentru ca nu era convins ca i-as publica si eu pozele pe care le-a facut cu ocazia cand s-a jucat de-a paparazzul, evident ca Gazeta de Perete si-a insusit rolul si semnatura. PD-L daruieste de Paste, este opera luI eugen Duta, dar cum unii cu munca, altii cu laudele, Bogdanel a facut ce fac mai toti redactorii sefi de talia sa: copy/paste.
Proasta ideea de a se lua de organizatia PD-L, care nu apare imbracata in portocaliu la datul pomenii, deci nu-si fac campanie de imagine precum galbejitii liberali ai lui Don Capo Bastone. Dar ma rog, cand n-ai habar de jurnalism si regulile sale elementare, scrii cum apuci si apoi astepti sa-ti pice. Ce? vom vedea…
Citez: cofraje transportate in conditii nepotrivite si daruite indiferent de situatia materiala. I-as intreba pe cei doi autori, cel moral si cel legal, cate masini care transportau oua au vazut ei ca erau prevazute cu instalatie de climatizare? Si mai apoi i-as intreba daca atunci cand se da de pomana se aleg numai cei cu adeverinta de venit sub salariul mediu pe economie? Oare asa s-a procedat si in cazul lor? Ca vorba aia, daca nu zic, nu inseamna ca nu stiu 😉

Din nou la fotbal, ca deh, daca nu ai cu ce, umpli cu ce apuci…. Foto / Video… CS Buftea – Petrolul Teleajen 6 – 1. Se leaga cele doua, nu? Jurnalism de anchete si investigatii, cu jurnalismul sportiv. Si pe alocuri jurnalist de opinie, clasa jurnalistica inventata de mIrcea Badea….

Iar apoi, la final, ca bomboana pe coliva, gaseste maistrul (sau era maestrul?) un experiment facut de catre britanici, care crede el, in senilitatea sa, ca ar prinde si in Buftea, care sa recunoastem, este asa cum am mai zis, in Evul Mediu. Britanicii fiind in secolul 23, fata de noi, iata de ce nu mai aduc argumente. Desi ar mai fi de notat ca daca ii ameninti cu arma in mana, pe 30 de bufteni alesi la intamplare din piata centrala a urbei, risti sa nu ai cu ce umple o sacosa de la Angst. Ce sa fie in sacosa? Carti tiparite, CD-uri si DVD-uri originale.  Apropos, iata un citat, judecati singurei: un experiment sociologig. (preluat direct de pe saitul de clevetiri (facut printscreen, ca va corecta 😉 ). Apropos, nu e greseala de dactilografiere, „c” e cam departe de „g” pe tastatura 😉
Cica ar vrea o cabina, ceva, si nu are idee ce. I-as sugera sa foloseasca o hazna dezafectata, sau daca nu, poate lua una ecologica, ca tot se da pur si ecologic omu’ 😉 Acolo oricum ar avea spatiu suficient sa incapa toate cartile tiparite, CD-urile si DVD-urile originale. Si mai mult, ar fi cu 300% mai multe sanse sa intre cineva in cabina respectiva, din cauza aspectului… inselator.

cabina ptr expres
cabina ptr expres

Ca exercitiu de incredere as recomanda: luati ultimele 25 de posturi ale expresului, caci da, despre el este vorba, el este saitul de clevetiri locale. Asta vis a vis de directie, tel, subiectivism, cine e vandut si cui, etc…  Daca gasiti in ultimele 25 de posturi un singur post cap-coada cu adresare critica sau acuzativa la adresa Primariei Buftea ma angajez sa-i fac rost lui Bogdan de o toaleta ecologica in care sa-si puna cartile pe care vrea sa le citeasca sau sa le imprumute la liber.  Chiar si una din asta:

cabina cadou de la Corvin, ptr expres
cabina cadou de la Corvin, ptr expres

De asta scriam la finalul postului precedent: Urmeaza o scurta recenzie a saitului de clevetiri locale care s-a transformat in Gazeta de Perete a Primariei Buftea, varianta 2, la mare concurenta ptr acest post cu BufteaLive si cu sprijinul consistent al lui Eugen Mister Spiderman. Unidirectionalitate, subiectivism, balacareala ieftina si stil de gazeta de perete, cam la ce v-ati putea astepta?!

Corvin (Cristian Szilvassy)

Corvin
Corvin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top