Fratia Piscotului televizat

Parca n-ajungea ca si-a facut insipidul ala de Chinez emisiune. Asta era de  fapt Fratia Piscotului in faza initiala. Macar ala, in ignoranta lui, s-a dus la Look TV si si-a zis ca si daca se uita cinci in plus la el, e un plus, ce mama naibii?

Hi-Q
Acum, alta gasca de gaozari blogosferici, cvasicunoscuti pentru ca la orice petrecere de rahat, banda canta „Gasca mea nu poate sa stea…linistita”, au decis ca in urma esecului muzical de pana acum, e momentul sa se bage si in televiziune. Fratia Piscotului televizat se largeste deci!
Parca n-ajungea ca Florin Grozea ala e un hipster sinistru si un inutil notoriu, in timp ce gaozarul ala cu fite de politician, Sturzu,a mers taras sa pupe mana intregii familii Ponta-Daciana Sarbu si a primit cadou sefia TSD. In fine, si acolo e tot Fratia Piscotului, insa nu totul e si televizat.

Asadar, pe la TVR, ca acolo se aduna plozii de beizadele PeSeDisto-USL-iste (fara vreun apropos la un potentat PSD-ist buzoian al carui odrasla are emisiune si el, unde-si da verdicte printre teste), se aduna si Hi-Q,cu tot cu Sturzu, Grozea si unica voce din formatie, Dana, “În Țara Minunilor” pe TVR2, în fiecare joi seară – adicatalea In Fratia Piscotului, tot joia, ca sa zic asa…

Si mai avem si Casa Ibracka sau Casa Cabral sau cum dracu’ ii zice emisiunii aluia de l-a cautat pe ciobanul Ghita pe la stana si negasindu-l, l-a cautat la… oi 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top