Feriți-vă de Mariciu! Fură

Mariciu ăsta e un băiat simpatic. Și cam atât. Natura nu l-a dotat nici cu inteligența necesară pentru a intra în Pantheonul Influencerilor, nu i-a dat nici carisma necesară pentru a deveni vreun star, fie el și în show-bizul din KanalD, nu i-a pus nici pixul prea adânc în mână, căci dacă-l citești, niciun neuron nu are erecție, ce mai, Mariciu e un om normal, încadrat în categoria ”mediocru”.

Am uitat să spun că-i blogger? Na belea! Da, Mariciu e blogger.

Mariciu hot

Mai nou, Mariciu e și hoț. Aviz amatorilor! Dacă-l chemați la vreo sindrofie, la vreun eveniment, aveți grijă să stați tot timpul cu geana pe el, iar dacă nu-i posibil, puneți-l să bată din palme și să fluiere în același timp. Să aibă toate părțile componente ale corpului ocupate. Să nu aibă cu ce fura. Sau „anexa”, cum îi plaace lui să încerce să mascheze un act pe care toată lumea îl denumește simplu: furt. Și pe unul ca el, „hoț”.

Ba mai mult, se poate spune că e un hoț prost, deoarece s-a dus să se laude pe blog, să știe și lumea cam la ce-l duce mintea aia odihnită. Cică agenția care l-a invitat nu i-a reproșat nimic în urma relatării faptelor. Păi ce ai fi vrut să-ți zică bre Mariciule? Ne scuzați, am greșit. Suntem niște proști/proaste, că nu ne-am documentat corespunzător, nu am știut că funcționezi pe bază de pișcot, nu știam că „anexezi” lucruri. În plus, deși noi suntem o companie producătoare și distribuitoare de țigări, habar n-aveam că tu, Mariciu, ești un vehement luptător împotriva fumatului. Cu alte cuvinte suntem maai proști decât prevede legea. Aștept cu interes ziua când, spre exemplu, IKEA va face o campanie de promovare a becurilor LED și agenția care se ocupă de contul lor va chema la petrecerea de lansare vreo trei-patru bloggeri orbi. Că pișcotari le-a tot trimis.

Manafu atitudine

 

De cealaltă parte a blogosferei, nu mă pot abține să nu îmi scot pălăria în fața lui Manafu, care îl curentează scurt și la obiect pe hoțul de Mariciu: „Mariciu, ce zici de o schimbare de strategie?” Finuț, prea finuț. Eu l-aș fi întrebat ceva de genul „Mariciu, ce ai zice de un joc de-a v-ați ascunselea? În care tu te ascunzi și noi te vom găsi. Cândva.”

Între timp, Manafu a decis că nu e bine să scoți mizeria la iveală și a băgat postul sub preș, că acolo e locul mizeriilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top