Fan Manele punct Ro

Mare onoare mare… am fost pus sus-da-sus de tot pe un sait ce va deveni, sigur, celebru, unicul si irepetabilul, saitul-pantheon al culturii romanesti: FanManele.ro.

Am tastatura uda de lacrimile de emotie si piosenie care mi s-au scurs deja, voi mai plange neincetat precum Sorinel Pustiu’ De Aur cand se lingea cu Geta aia a lui jos in ghena de gunoi, (vezi pseudoproductia cinematografica Poveste de Cartier- aka Ultimate Puke Movie de la MediaPro Pictures – ProTV), ce mai.,… ma simt ca invitat in loja Academiei Romane.

Cum din pixurile manelistilor multa crema nu curge, da’ si ce curge e plina, de ne umple de esenta, presupun ca voi deveni in no time, liderul spiritual al comunitatii. Pentru asta le multumesc si ma pregatesc de festivitate, am comandat deja un costum alb- Armani contrafacut, pantofi din lac si un lant nou pentru cateaua mea din curte, ca pe ala vechi l-am trimis la suflat cu aur, sa dau bine la presa, cand or da blitzurili pe mine cu manelizatorii cei de seama. Ce mai lipseste e sa ma manelesc de-a binelea si din masina mea frantuzeasca sa rasune Gutza Putza de Maimutza, Salam Sasesc, Parizer de Soia_Dracu’ de Manea, Adrian The Wonder Kid (cu tot cu bonsaiul ce-i va fi esafod), ori de ce nu, Vali The Storm, aka Vali The Blizzard, toti acesti nemuritori guristi, rapsozi ai muzicii populare Rrome, romanesti de moda veche, etc.

Rog sysadminul de serviciu sa imi taie pe vecie netul, sa imi stearga 4ever bruma de cultura pe care o mai am, caci.,.. iata am cale deschisa spre eternitate, chiar daca nu pe usa pe care mi-as fi dorit, da’ scopu’ scuza mijloacele si…Sa moara dusmanii mei! O sa am valoare, o sa am parai si cu siguranta voi avea din nou Mercedes, ptr ca… Nu-i Caruta ca Mertzanu’ 😉

8 răspunsuri

  1. mda… m-am udat si eu, trebuie sa recunosc, am ridicat un deget … (ok) pentru cultura in manele.

    ciufulici, cand ajungi liderul spiritual al comunitatii manelistilor fara numar, vreau si eu un post de secretara.
    daca nu, te rog, o tura cu Mergedesul tau imi faci? promit ca-mi pun la gatlej lant ( cu tot cu lesa ) ca si asa lupoaica mea nu-l suporta.

    o seara minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.