Evenimentul monden de la Calu’ Balan (2)

Unul dintre momentele de mare apasare ale serii a fost prezenta cuplului Lis. Desi multi se intreaba ce anume e atat de inedit, sau macar pur si simplu inedit la acest cuplu, iata ca toata lumea a fost incantata de prezenta lor.

img_1110

Fostul primar al Capitalei s-a pozat cu toti cei care au dorit, si nu au fost putini, insa a pus stabor pe aparitiile mai tinerei sale sotii. (folosirea cuvantului „stabor” este pur si simplu intamplatoare, neavand nicio legatura cu altceva decat cu pamfletul).

img_10331

Viorel Lis a incercat pe cat posibil sa fie monden si in forma, desi la un moment dat, oboseala si-a spus cuvantul si a (re)devenit ursuz si morocanos, pe alocuri extrem de protectiv cu Oana, pe care dealtfel nu vroia nimeni sa i-o fure ;).

img_1083

Sotia domnului Lis s-a cam plictisit, caci la Calu’ Balan nu e ca in Bamboo, si nici macar ca in Twice. Si nici paparazzi nu roiesc, deci „geaba vii, geaba te duci”… Nu-i nimic stimata doamna, data viitoare, inscenam noi ceva si vorbim cu paparazzul nostru local, aka. Gelu Clit, sa va traga, in poza evident.

img_1111

N-a lipsit nici momentul salutului dintre generatiile de primari, cand Viorel Lis a facut cunostinta cu primarul orasului Buftea, Don Nelu, sau Ion Stoica, si cu viceprimarul Radu Titus Marinescu. Acestia din urma au impartit si de aceasta data, ca in primarie, aceeasi masa.
Apoi a urmat o pleiada de fotografii in care s-a interpus si maniaca pozelor, Carmen Plesea.

img_11821

img_1210

img_1156

img_11881

img_1186

Patronul localului, cunoscutul Catalin Buganu, si-a facut aparitia pe la mijlocul petrecerii, cand a primit asigurari ca cei doi serpi, KAA si frate-sau, au fost inchisi si securizati in gentile in care venisera.
Seara nefasta pentru reptile, deoarece Catalin are o frica viscerala fata de reptile si problema s-a pus „ori eu ori serpii”. Asa ca hidoseniile au stat in genti. Dar de serpii din parul si de pe capul Plesei, se pare ca nu i-a mai fost frica lui Catalin 😉

img_1131

img_1089

Pe la ora 12 lumea si-a amintit de ce s-a adunat la Calu’ Balan, adica pentru ziua stilistului Hentz. La Multi Ani si alea, alea….

img_1158

img_1163

Intre timp, doamnele din oras s-au pozat ba cu familia Lis, ba cu cea mai exotica prezenta a serii, Laurette, care dupa ce a prezentat o rochie de mireasa, s-a tirat la propria-i prezentare de moda, sau ceva in genul asta. Oricum, noi te iubim Laurette pentru cum arati si ce poti sa faci, lasa naibii hainele alea! Jur ca ajungeau cizmele bej pe care le-ai purtat!

img_0978

img_1077

img_09941

Si domnii urbei s-au tras in fel si-n chip. Evident vorbim despre fotografii, ca altfel ne ies dracului vorbe si parca ii si vad pe cei de la CanCan ca iar fac celebritati din noname-uri…

img_1078

img_1081

img_1088

img_1167

img_1175

img_1251

VA URMA

2 thoughts on “Evenimentul monden de la Calu’ Balan (2)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top