Evenimentul monden de la Calu’ Balan (1)

Nu prea am chef sa scriu despre asta, pe de o parte datorita faptului ca nemediatizat suficient evenimentul, lumea nu s-a obosit sa vina, pe de alta parte ca desi e un oras aproape mort dpdv. al evenimentelor, iata ca buftenii nu se dezmint, sunt si saraci si cu pretentii. Adica le trebuie tichie de margaritar, ca sa fie imaginea completa.

E drept ca nici VIP-urile mondene care au venit n-au fost 100% de prima mana, dar sa fim seriosi, la asa casa, asa catea in lant!

Am insistat atat pe langa ele, cat si pe langa organizatori si am adus cele doua talente ale cantecului popular, care domiciliaza in Buftea: MIHAELA COMAN PARANCEA si TEODORA TEODORESCU. Prezente din ce in ce mai rare, sau -in cazul Teodorei, chiar deloc, pe scenele locale, iata ca la Calu’ Balan au cantat ambele. Ordinea in care au intrat n-a fost taman avantajoasa pentru ele, mai ales in cazul ex sexy secretarei, Teo, care a cantat fix dupa Adi de la Valcea. In mod normal, si asta e vina organizatorei, Carmen Plesea, numele mai mici, sau noname-urile, canta in deschidere, numele mari fiind la final. Dar deh, (nu) mai e mult pana departe! Iata cateva foto cu cele doua dive buftene:

img_0974

img_0988

img_1072

img_1105

img_1232

img_1231

VA URMA

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.