Doncafe – Maia Morgenstern

Nu stiu cum li se pare altora, dar mie reclama asta imi face o netarmurita scarba! Nu-mi sugereaza decat trairile unei femei, aflata in pragul menopauzei, care intre doua bufeuri, bea o cafea si cauta in aroma ei trairi pe care nu le-a gasit nicicand in iatac.
Pur si simplu am impresia ca orgasmeaza band cafeaua aia, cumva sub scuza ca decat deloc, e bine si-asa! Si aici ma refer atat la aparitiile ei pe ecran, cat si la orgasmele si natura lor, ipotetic traite de actrta in cauza.

Doamne Fereste sa cumpar vreodata cafeaua Doncafe! Darmite s-o beau! Daca ma trezesc recitand printre orgasme ale papilelor gustative si fantasme cu babaciuni?!

Pentru conformitate:

4 thoughts on “Doncafe – Maia Morgenstern

  1. Bre, eu beau Doncafe (neaparat rosie!) de pe vremea cans se intitula Elita. Asta e cafea: fara alte mirosuri sau mai stiu eu ce alte gusturi :-p in afara celui de cafea ! Si nu am nevoie de nicio reclama s-o cumpar ! Asa ca … tu poti s-o detesti ca pe mine nu ma intereseaza :))))

    1. Eu detest reclama, nu cafeaua. Si eu am baut Elite rosu, caci era mai tare decat cel verde. Acum beau doar ness. Dar nu ma dau in laturi de la aceasta cafea. Am punctat insa faptul ca o reclama care s-a vrut beton, poate sa faca mari deservicii cafelei respective. Si daca nu te interesa, nu comenti aici 😉

  2. Na, belea. Adica …”Doamne Fereste sa cumpar vreodata cafeaua Doncafe! Darmite s-o beau! ” da’ totusi, ai baut ! Pai … ori da ori ba :)))) Si iata, din nou comentez, chiar daca nu ma intereseaza daca tu o detesti sau nu ! 😛
    Numai bine !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top