Doamna cu coasa

Nu ca zic, dar vreau sa spun… Si nu ca-s rau, dar mi se pare mie sau individul din imagine, ai putea jura ca e fratele geaman al Doamnei cu coasa si mai mult, culmea, sta sprijinit pe insusi obiectul muncii?

Chinez cu coasa

Nu arata portiera aia fix ca o coasa? Si mahnitul asta, desi mai tanar pe atunci, nu-i asa ca seamana cu unicul detinator  absolut de coasa, de la Emil Boc incoace?

Acest text exte un pamflet si n-aveti decat sa-l tratati sau nu ca atare. Orice reproducere este strict interzisa, pe motiv ca avem deja un Chinez, ne ajunge la toata lumea! Ne si prisoseste.

4 răspunsuri

  1. Comparand imaginea ta (imaginea chipului tau) cu cea a tipului din imagine, tu esti foarte aproape de descrierea din titlul ales de tine. Se spune ca barbatul trebuie sa fie mai urat decat dracu sau cam pe acolo… Tu cum te simti in pielea ta?

    Prima oara m-am gandit ca dumele astea ale tale aruncate spre Chinez (nume ce e deja un brand) sunt niste glume intre voi, facute sa iti creasca traficul. Pana la urma nu stiu ce sa mai cred. Esti chiar asa de invidios pe el? E unde e… iar emisiunea lui e mai mult decat decenta. Tu de ce nu poti?

    Imi e o sila imensa de tine si stii ca nu sunt singurul ce simte asta referitor la persoana ta. Ce ai facut in viata, cat castigi pe luna, cate iesiri cu jobul sau cu familia iti permiti pe an? Esti un personaj plin de refulari!!!

    1. Da, sunt un personaj plin de refulari. De aceea, acum refulez pe tine. Eu nu sint Chinezu, care e un brand numai in mintile reduse, pesemne ca a ta. Chinezu e un ipocrit si un frustrat, un alcoolic si un impostor, atat. Si da, e un zeu in ochii unora situati mai jos ca el, adica cam asa cum esti tu. Tu, despre care nu am scris niciodata, pentru ca nu te cunosc, poate pentru ca esti prea mic ca sa stiu cine esti. La ce te-ai gandit tu cand ai citit ce scrie,imi provoaca doar o sincera si adanca rupere de organ cognitiv, in acest caz, de penis. Hai, La Multi Ani, ti-ai castigat momentul propriu de glorie, te-am bagat in seama.

  2. Pesemne daca nu mai ai plete, poti sa-i cadirisesti pe alti pletosi cu titlul de doamna!!! Cine esti ma? Cine a fost mata, cine a fost tactu? Cine e nevasta-ta? Cine e fiu-tau? Tu esti un nimeni!!! Chinezu munceste cinstit si a dovedit ca e in stare sa faca si emisiuni tv. Mori de ciuda? Tu in afara de radio online ce-ai facut? Ai primit pomeni de la primari prosti. Voi astia nu intelegeti cum sta problema de fapt. Tu nu esti alcoolic? Tu nu ai inselat in viata ta? Sa vedem ce zice Chinezu dupa comentariul asta al tau. Eu sa fiu in locul lui, te-as face de kkat in toata blogosfera din care evident tu nu faci parte. Huoooo uratanie!

    1. Ahhhahhhahhhahha, asta e tot ce poti? Pai ce ma, eu sunt o nulitate precum ala sau precum esti tu, sa ma dau la oameni fara sa ma semnez? Sau trebuie sa fie un mare punct in favoarea alora care isi pun viata pe hartie si asternutul la vedere? Eu nu ma laud cu ce fac, eu fac. Si scriu pentru ca vreau si pentru ca pot. Chinezu munceste e deja un prim mare dezacord intre termeni. Daca mai adaugi si acel „cinstit”, deja esti in SF-uri. Doamne ce va mai plac nulitatile! Pentru ca va regasiti in ele. De aia va serveste Vodafone reclama cu ciobanul Ghita, e targetata fix unde si cum trebuie. „cadirisesti”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.