Din ciclul mari realizari buftene (7)

Pentru ca la moda e sa pupi un dos doar pentru simplul motiv ca-i mai sus decat al tau, si in marinimia sa, proprietarul iti va arunca un os sa-l lingi, hai sa vedem cateva dintre maretele realizari buftene, care au prins contur sub inteleapta conducere pesedisto-peremista.

Chioscariil si impotenta politicilor: Asociatia Chioscarilor Bufteni

Se intampla ca intr-un oras unde lumea este bagata in seama de 3 ori la 4 ani, sa se nasca furii si patimi mai mult sau mai putin ascunse.
Si cum orasul este mic, denumit deseori de catre unii sat, sau comuna, si problemele lor, ale buftenilor, sa fie mici.
Deunazi am aflat de pe saitul local al PNL ca acestia au identificat niscai probleme si cum mai multe probleme mici dau sa rezulte intr-o mare problema, in spiritul hai sa ne facem ca facem ceva, au infiintat o Asociatie a Chisocarilor Bufteni, sau asa ceva. Un fel de Liga Micilor Magazine, dar Asociatia Chisocarilor Bufteni suna mai bine.

Si au propus si o prima intalnire, moment in care zice-se, chioscarii au inceput sa primeasca amenintari telefonice si controale subite. De unde dracu’? Nu se precizeaza, asa ca e logic sa ne indreptam ochii catre Primaria Buftea, care tinde sa controloeze totul si care are acest drept de control in virtutea faptului ca” n-aveti magazinele in regula, sau nu sunteti 100% legali„, cica.

Si ca treaba sa capete adevarate conotatii scarboase, desi Asociatia Chioscarilor Bufteni se vrea apolitica si nepolitizata,  prima intrevedere se vicepresedentiaza de catre fostul activist activ din cadrul campaniei Superprimarului Ion Stoica, PeReMistul Adrian Mimbler!(foto)

adrian-mimbler
Mai sa fie? Coincidenta? Tot la fel de intamplatoare -zic eu- ca faptul ca mi s-a aprins tigara intamplator! De la propria bricheta, zic!

Deci care-s concluziile:
1. PNL Buftea cauta si identifica pseudo probleme.
2. PNL Buftea infiinteaza Asociatia Chioscarilor Bufteni ca pseudo raspuns la pseudo problemele orasului.
3. Primaria Buftea (condusa de PeReMistul SuperPrimar Ion Stoica) intervine si intimideaza.
4. La sedinta nr. 1 a Asociatiei Chioscarilor Bufteni la masa prezidiului se afla PeReMistul Adrian Mimbler, cunoscut om de afaceri (??) si reputat om de stiinta (??), figura proeminenta (??) si tovaras de nadejde (??) al micilor intreprinzatori bufteni.
5. Adica daca SuperPrimarul n-avea cum sa fie acolo, si-a trimis omul 😉
6. Eu sunt rauvoitor ca vad si aud ce nu trebuie si mai grav, trag concluzii! Pai o sa mai aud si vad si trag, zic!

4 thoughts on “Din ciclul mari realizari buftene (7)

 1. Nu stiu altii ce gandesc, dar eu cand citesc aceste articole vad o puternica culoare portocalie. Nu fac politica, nu sunt simpatizantul nici unui partid politic, dar cred ca este o incercare de discreditare a PNL-ului Buftea care incearca sa faca ceva si nu sa distruga cum fac altii. Totusi, toti cei care incearca sa cladeasca ceva, ar trebui ajutati, indiferent de culoarea politica sau de convingerile sale.

  1. Am vazut ca ai comentat si pe saitul de clevetiri locale. O sa-ti raspund aici ptr ca nu-mi place mocirla si port adidasi scumpi…. Nu ma laud ca un var de al meu e lider PNL. Mi-e indiferent. Daca ar trebui sa asociez o stare de spirit cu acest fapt, ar fi jena. Liberalii actuali sunt jenanti. Da, am fost membru PNL, apoi PNL-AT. Acum nu sunt membru in nicio formatiune politica. Si asta de mai bine de 15 de ani.
   La nivel local, i-am anuntat pe liderii celor trei formatiuni puternice (scuze, PNL nu se numara inca printre cele pe care merita sa le bagi in seama), ca mi se rupe de toate trei. Adica nu le simpatizez, nu ader la ele, nu imi fac carnet de membru…
   Da, scriu ptr oricare dintre ele, atat timp cat ma plateste careva.
   In rest imi permit opinii proprii ptr ca am cu ce, ptr ca pot si ptr ca atunci cand vreau sa fluier, fluier;)
   exista un mic apendice: am afirmat in cateva randuri, in public, ca daca vine Elena Udrea si imi intinde o foaie de adeziune, ma inscriu in oricare partid ar vrea ea. Atat! E o simpatie personala, care trece insa de granitele gandirii ei politice 😉
   Tu si altii ma puteti considera portocaliu, verde, albastru, mi se rupe. Adevarul nu va place, de ce sa va stric fantasmele? Voi stiti mai bine…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top