Din ciclul mari realizari buftene (6)

Pentru ca la moda e sa pupi un dos doar pentru simplul motiv ca-i mai sus decat al tau, si in marinimia sa, proprietarul iti va arunca un os sa-l lingi, hai sa vedem cateva dintre maretele realizari buftene, care au prins contur sub inteleapta conducere pesedisto-peremista.

Reabilitari, borduri, conexiuni, drumuri care duc la SPA? (sa nu intelegeti gresit:  adica sa simtiti nevoia de a merge la un SPA – la ce dracu’ va gandeati?)

Am dat o raita in Studio pe vremea cand s-au inceput lucrarile de reamenajare si reabilitare a zonei garajelor. S-a scris la greu despre asta pe saitul local, n-o sa mai bat apa in piua pe tema cu pricina.
Ce am remarcat:
1. nu stiu de unde a scos-o Primarul Ales de Ei ca s-a vrut demolarea si reamenajarea zonei. Am stat de vorba cu diferiti cetateni rezidenti de ani de zile care au decelarat ca nici prin cap nu le-a trecut sa ceara sau sa doreasca ce se facea acolo.
2. In afara de o mare porcarie, anume demolarea unor garaje pe care se puteau incasa bine-merci o sapca de bani la bugetul local, contravaloarea chiriei spatiului de sub ele, se vor face parcari gratuite si inutile ca numar, deoarece in loc de 36 de garaje vor fi 50 de locuri de parcare. Oricum nu sunt atatea masini…
3. Se face si un ditamai terenul de sport. Bineinteles fara vreun studiu demografic efectuat inainte. Asta ca sa se stie clar daca un teren de sport ptr copii si tineri ar putea fi populat cu.. tineri si copiii din zona. NIMENI din primarie habar nu are cati tineri si copii sunt exact in zona cu pricina, dar zic sa facem teren. Banii trebuie cheltuiti cumva!
4. S-a vehiculat necesitatea deschiderii cailor de acces in zona, de teama unui incendiu. Iminent as zice, dat fiind faptul ca in ultimii 50 de ani nu a luat foc nici macar o ghena amarata de gunoi, dar sa vina Pompierii, zic!
5. De profitat imediat de pe urma demolarilor au fost conlocuitorii bufteni care au venit cu mci cu mare la adunat materiale refolosibile. Daca printre ei se vor fi vazut si cei din Electoratul Actualului Primar Ales de Ei, e pura coincidenta, zic.
6. Tot o pura coincidenta e si faptul ca la o privire mai indeaproape asupra pachetelor cu borduri (care trebuiau musai schimbate) am gasit si provenienta lor. Am fotografiat actul in prezenta Politiei Comunitare si a doi martori civili, ca sa nu fie discutii ulterioare (gen Spiderman aka Eugen Duta ma mananca de cur si zice ca am contrafacut poza). Continuand firul coincidentelor pur intamplatoare, am aflat de pe actul cu pricina ca bordurile provin din judetul Prahova! Logic dealtfel: Prahova nici nu e atat de departe de Buftea (in Ilfov SIGUR nu se fabrica borduri de asemenea calitate ireprosabila).
7. Bagacios si idiot cum sunt am facut rapid o legatura-doua: Primarul nostru e din Campina – judetul Prahova. Si probabil cunoaste dansul pe cineva de prin zona prahoveana care fabrica borduri. Si le si transporta ieftin pana la noi. Ca sa fie mai ieftine decat cele care se fabrica la nici 5 km de Buftea, zic. In mod clar Primarul Ales de Ei a facut o MARE ECONOMIE cu bordurile din Prahova! Nu ca Balalau, care se gandea numai la el! O economie cat de un SPA, ceva? Zic si eu acolo…  Ahh si nu ma refeream la SPA-ul pe care-l detine Primarul Ales! ma refeream – si am spus-o si in sapou, la necesitatea de a merge la un SPA, sa mai dam jos jegul si transpiratia, eventual praful (de prin ochii orbului, zic)! Da’ ce, si-a facut SPA si Primarul Ales ??? Coincidenta dracului! Si imediat in perioada cu bordurile… Pur intamplator, zic!

Ia de te uita neamule la poze!

img_4674

img_4677

img_4681

img_4682

img_4678

img_4689

Si da, Va (mai) Urma, ca are balta peste!

2 thoughts on “Din ciclul mari realizari buftene (6)

  1. Ce am invatat eu in ultimul timp? Ca in politica gasesti intotdeauna subicte pentru articole…Evident ca ‘are balta peste”! Haidi pa si bafta la scris, stiu ca nu ai nevoie da zic si eu sa fie!

  2. Esti o persoana deaiclta am poze cu tn pe pc urmaresc mereu Iubire si Onoare, iar atunci cand te-ai intalnit cu Radu Valcan (Amir) am plans foarte moolt. Daca vrei sa vb cu mn ma contactezi pe id meu madymadytza13 sau skumpikmadytza. Mereu as fi vrut sa fiu o vedeta, dar nu se poate. Daca ai citi acest mesaj de la mn as fi bucuroasa. Eu sunt clasa a VII- a si am 13 ani si sunt de la tara asa ca nu pot sa particip la casting ceea ce as fi dorit pt ca mereu, dar mereu mi-as fi dorit sa te intalnesc si toti actorii mai ales pe tn imi pare rau ca nu pot sa te intalnesc. Esti un model pt mn si de asta te ador. Y love you si sper sa ajung intr-o zi sa te intalnesc si sa jok in Iubire si Onoare visul meu de cand ma uit la film si sper asta mereu pt ca te IUBESC. Cu drag Madalina si scz ca te-am deranjat cu mesajul meu aiurea. TE IUBESC Cristina(Noor).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top