Din ciclul mari realizari buftene (5)

Pentru ca la moda e sa pupi un dos doar pentru simplul motiv ca-i mai sus decat al tau, si in marinimia sa, proprietarul iti va arunca un os sa-l lingi, hai sa vedem cateva dintre maretele realizari buftene, care au prins contur sub inteleapta conducere pesedisto-peremista.

Pai zic sa mai discutam un pic pe tema marilor realizari buftene.. Ca se intreaba lumea pe ici pe colo, ce-o mai face Corvin.
Bine merci… Corvin se minuneaza de frecventa maxima la care apar marile realizari buftene.
Dupa ce l-am ajutat pe Unicul si Irepetabilul Superprimar Ion Stoica sa devina mai vizibil decat era deja, prin interventia pe care am strecurat-o la Antena1 si Antena3, m-am gandit sa va zic si voua celor care urmariti ziarul local (scos din bani publici deocamdata) care va este adresat (desi scrie in el numai ce vor unii sa comunice), cate una-alta noutati din Buftea contemporana.

A inceput anul scolar.

Si da, ziarul am auzit (ca de vazut nu-l vad, in Flamanzeni n-ajunge!) ca a descoperit la randu-i ca a inceput scoala.
Lucru pe care Primarul Ales de Voi nu l-a ratat, evident! Baie de multime, ce dracu’?!

img_5052
Desi se pare ca nu a contat ca instalatia de sonorizare de la Scoala nr.2 nu functiona, Ion Stoica a tinut un speech, sub directa obladuire a ex secretarului de stat de la Ministerul de Interne, Marian Petrache care (esti nebun, unde l-ai vazut tu pe Petrache? – citat de la primar citire) il urmarea discret din usa scolii. (vezi foto)

imaginea-1

O sa va intrebati ce interes si ce amestec are Marian Petrache de la PNL (nici macar filiala Buftea) vis a vis de deschiderea anului scolar in orasul nostru?
E simplu: copii de clasa I au fost asteptati in clasele lor de cate un ghiozdan complet utilat cu tot ce le trebuie copiilor. Gest frumos si laudabil!

imaginea-3
La intrebarea de unde provin rechizitele si ghiozdanele trendy cu Spiderman pe ele, parintii au primit de la invatatoare un raspuns genial: „din partea unui partid politic”.
Cum eu sunt extrem de sensibil la asa ceva am inceput sa sap in ghiozdan care continea: (vezi imagini)

img_5081

img_5082

img_5083

si mai jos, surpriza, intr-un caiet, lipit „din intamplare” era asta: (vezi ultima poza)

img_5147

Interpelat telefonic de catre mine, Ion Stoica a negat ca ar sti ceva, desi, din surse sigure si demne de incredere, stiu ca domnia sa, care era la munte cu lumea buna si familia in weekendul dinaintea lui 14 septembrie, a primit un telefon de la „cineva” din care convorbire extragem si redam: „Au ajuns ghiozdanele?  Bine. Cate sunt, ajung? Luni o sa fiu si eu acolo”.

Asta ca sa nu ne creada lumea nici morti si nici neinformati.

Va mai dau, ca am de unde! (adica va urma)

One thought on “Din ciclul mari realizari buftene (5)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top