Din ciclul mari realizari buftene (4)

Pentru ca la moda e sa pupi un dos doar pentru simplul motiv ca-i mai sus decat al tau, si in marinimia sa, proprietarul iti va arunca un os sa-l lingi, hai sa vedem cateva dintre maretele realizari buftene, care au prins contur sub inteleapta conducere pesedisto-peremista.

Cum nimeni nu si-a manifestat in vreun fel interesul fata de postul meu anterior, cel cu piata din Buftea, nici pe Cenaclul Flacarii Peremiste Buftene , am decis sa va aduc la cunostinta succint ca da, blogul meu este citit si ca da, mai este si bagat in seama. Asta ca sa moara clevetitorii de necaz! Dovada este ca scriiturile mele au dus, cel putin una dintre ele, la o actiune din partea autoritatilor. Deci am nesimtirea de a-mi aroga meritele operatiunii.

Saptamana trecuta, s-a intamplat o actiune fulger a primarului Ion Stoica, care a descins in piata din urbe. A constatat si domnia sa ca numarul producatorilor care-si vand marfa in piata este egal cu numarul neuronilor lui Spiderman, drept pentru care a decis si a luat masuri.

Au aparut tarabe destinate strict producatorilor. E drept, flancate de cele ale pietarilor si samsarilor, dar exista! Un fel de na-ti peste gura, ti-am facut pe plac! Nu prea merge nimeni la ei saracii, dar au acum un loc in piata, ii gasiti la intrarea a doua, dupa primul rand de tarabe pe dreapta.

Despre hala de carne si produse lactate, numai de bine! Adica asta nu se poate! Sa fie la mijloc faptul ca acolo exista la ora asta un „mic” depozit unde-si tina marfa, acareturile si mai stiu eu ce, oamenii de suflet ai primarului? Doi dintre cei care l-au sprijinit in campanie cu trup si suflet si nu numai? Deh, vorbe-n vant, o nimica toata! Daca tot e degeaba hala aia, de ce sa nu profite unii de ea? Care unii? Pai aia care merita. (a se citi aia care au stiut in ce tren sa se urce acum un an!)

pietarii

Ca sa completez si ca sa nu las neacoperit acest aspect, am aflat ca Spidermanul din dotare, nu mai e simplu muritor dse rand! Felicitari stimabile! Acum cuvantul sau are greutate, nu neaparat ca e primul care comenteaza pe saitul de clevetiri locale, transformat in Cenaclul Flacarii Peremiste. Spiderman este acum liderul organizatiei de tineret al PRM Buftea!

Nu-i asa ca e frumos? Sa mai zica acum vreunul ca nu este subiectiv in afirmatii?! Sa mai zica acum careva ca eu sunt vandut si subiectiv! Sa mai zica vreunul ca Spiderman nu e altceva decat portavocea primarului si PeReMeului buftean?! Sa se mai intrebe careva de unde atatia loseri care au sarit sa-l sustina pe saitul cu pricina?! Pai e simplu tovarasi: a chemat intreaga organizatie de tineret! LOL, la vremuri triste, o laba trista e tot ce avem nevoie! Sa vina Spiderman, specialistul in labe triste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.