Din ciclul mari realizari buftene (3)

Pentru ca la moda e sa pupi un dos doar pentru simplul motiv ca-i mai sus decat al tau, si in marinimia sa, proprietarul iti va arunca un os sa-l lingi, hai sa vedem cateva dintre maretele realizari buftene, care au prins contur sub inteleapta conducere pesedisto-peremista.

mg-6126

Si ca sa raman – o perioada, in linia „Marilor realizari buftene” nu pot sa trec cu vederea mega realizarea pe care as denumi-o

Prabusirea echipei de fotbal

Dupa ce fostul primar, Constantin Balalalu, a reusit cu chiu cu vai sa adune o echipa in stare sa sustina macar meciurile din Liga II-a, unde a avansat gratie fondurilor si investitiilor facute, a venit Epoca de Aur a Inteleptei conduceri pesedisto-peremiste, care cu brio a vandut locul din Liga II.

primar-buftea

Cuplul motor- un cuplu meserias.
Pentru un capital de imagine -care costa in tara asta, a fost adus cuplul Regenkampf-Prodan, care cu abilitatea samsarilor din fotbalul autohton, a vandut sau ca sa nu fiu acuzat de calomnie, a facut cadou toate meciurile jucate. Probabil ptr ca ideea de cadou e destul de precara, 7 sau 8 dintre meciurile considerate a fi suspecte, din intreg campionatul Ligii 2, se aflau pe masa de lucru si analiza a FRF si a altor comisii abilitate. Cele 7-8 meciuri apartineau TOATE echipei din Buftea, dar s-au „pierdut” si astea pe drum.
Si daca nu au vandut si nici nu au facut cadou, ci pur si simplu meciurile s-au pierdut, e si mai grav: nimeni n-a avut ochi sa vada? Nimeni n-a ridicat un semnal de alarma? Nimeni n-a luat o masura? Sa fim seriosi…. ( a se nota in fundal… cine se vede in poza??? Spiderman.…..)

ana-maria

Cuplul de profesionisti a plecat in Las Vegas – asta stie lumea, unde au de renovat o casa si trebuie sa se destinda dupa un an atat de greu.
Mi-e imposibil sa cred ca magariile facute la echipa de fotbal le-au apartinut NUMAI celor doi!
Numai un idiot poate crede ca doi neica nimeni adusi in oras, pot face matrapazlacuri fara ca seful lor sa nu aiba habar. Daca e sa ma intrebati pe mine, asa ca simpla parere, ca specialist in studiul Zvonisticilor Stoicaliene Buftene, actualul primar stia si avea habar de fiecare cent care se plimba catre si dinspre echipa de fotbal. Si pot argumenta!

N-avem bani, n-avem valoare!

mg-6015 mg-6046

A urmat locul „fruntas” ocupat de echipa la final de campionat, fapt care a dat „apa la moara” intru luarea deciziei de a vinde locul din Liga 2. Motivele: n-avem bani, n-avem valoare! Cu astea doua sunt de acord si le-am spus si in campania electorala!
Prostimea a auzit de un 50.000 Euro care a reprezentat contravaloarea locului echipei, gurile rele propasite in jurul „inteleptei conduceri” spun ca de fapt ar fi vorba de 150.000 Euro. Ce e insa si mai dragut e ca suma afisata pentru plebe este doar jumatate, ea fiind data pe masa, o suma identica fiind zice-se- inmanata pe sub fetele de masa lungi dintr-un local tulcean, unde la o mare masa cu peste, lautari, primar, ex-fotbalisti si sexy-impresara, plus niscai dizeuze si guriste, s-ar fi marcat afacerea. Si ca sa fie clar: masa cu mult peste si miros de euroi, a avut loc prin iunie, deci hai sa nu ne dam curati…

Bilant

Care e marea realizare? Sunt mai multe, la pachet.
Simplu:
Buftea a investit vreo 700.000 Euro (din cate stiu eu) ptr locul din Liga 2
Buftea a mai investit cel putin de doua ori atat in teren, echipa, echipamente, etc
Buftea a pierdut cel putin suspect toate meciurile jucate si nimeni nu s-a alarmat. Cand nu te alarmezi? Cand stii ce se va intampla, sau cand rezultatul e firesc. Daca mai si pica ceva… e si mai firesc!
Buftea e inapoi unde era in anul 2007, insa cu un minus de vreo 2-3 milioane Euro
Buftenii sunt de fapt platitorii.
Buftenii sunt de fapt cei care vad meciurile la matinal, in compania echipelor de gen Avantul Prabusirea, Scorojitii din Copaceni si alte fantome de gen.

Cand cainii nu mai latra a pustiu…

Si pentru ca unii binevoitori sa stea linistiti, deja ma aflu in diferite discutii avansate cu oameni care stiu cu si despre ce e si a fost vorba la echipa si care vor sa dea niste declaratii oficiale. Veti sti la momentul potrivit, odata cu presa centrala.
Nu de alta, dar m-am saturat sa fiu luat de prost, chiar si laolalta cu ceilalti concetateni, care mai sunt si indiferenti! Daca vreunul are informatii suplimentare, fire de urmarit, si ii pasa macar un pic de conditia sa umana si s-a saturat sa fie luat de prost, stie unde si cum sa ma contacteze. Garantez anonimatul surselor!

Va urma, bineinteles.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top