Din ciclul mari realizari buftene (10) – S-a descoperit viceprimarul!

Gornistu’ Sef de la Trompeta Primariei descopera ca avem viceprimar! La mai mare!
Partea 3: Cu foarfeca prin Trompeta Primariei.

Probabil unica realizare a acestei fituici cu nume pompos de ziar este faptul ca in penultima pagina si-a gasit in sfarsit loc si viceprimarul Radu Marinescu (PSD).

Asezat oarecum nefericit, dar ce spun eu oarecum, de-a dreptul nefericit, totusi exista in paginile Trompetei Primariei.

img_9150

Acum in orice publicatie care se vrea de casa si nu un jurnal cat de cat coerent si echidistant, daca pe pagina a doua se gaseste Don Nelu, Primarele Care Este, in mod normal si de bun simt, pe pagina opusa, daca nu pe aceeasi pagina, trebuia sa se gaseasca locul viceprimarului. Ca asa da bine la cinstea obrazului, cel putin!
Si daca Don Nelu a avut de comunicat o pagina intreaga, de bun simt era ca Jurnalistul lu’ Peste care se ocupa de Goarna Ranceda, sa gaseasca niste cuvinte si pentru viceprimar. Iar daca nu-l ajuta pe Gornist cerebelu’, viceprimarul are oricum mai multi ani de scoala decat luni de zile a petrecut Scribul Primariei prin lacasele de cultura si invatamant. Deci putea sa-i ia un interviu!

radu-marinescu

Cu un mesaj laconic, pus acolo ca sa nu zica lumea ca nu l-au pus, postat nefericit intre doua dari de seama ale Politiilor buftene , dar deasupra unei doamne doctor care ne invata -intr-un mod inutil- cum sa fim mai sanatosi, iata locul gasit si harazit viceprimarului. La atata stiinta jurnalstica, atata rezultat!
Ahh si sa nu ne scape cumva ideea de baza: e o pagina de anunturi.

Asa ca aflam ca -si aici- Don Nelu Primarele este prezent: acesta a obtinut (nu se stie si nu ni se spune de unde) 600.000 lei pe care i-a investit (deja?) ca sa puna panouri solare pe doua scoli. Ca tot e iarna si tot vedem soarele la fata de 2 ori pe saptamana! Si nici care firma e „fericita”” castigatoare in urma -evident- a unui concurs, de a ajuns sa lipeasca soarele de scolile buftene.

I-as aduce aminte Gornistului Sef Gelu’ a lu’ Clit de profesie sculer-matriter, ca stapanul sau, Don Nelu n-ajungea Primare in Buftea daca Radu Marinescu nu-i vira voturile in turul doi 😉
Treaba asta ar trebui sa i-o aminteasca cuiva si lui Don Nelu, nu de alta dar stie cum e sa fii viceprimar si apoi sa ajungi pe scaunul ala mare din piele din biroul cu balcon!
Sa nu uite nimeni ca in momentul in care iti arogi toate cele de prin urbe, ca realizari, se lipesc de tine si cele bune dar si cele rele! Si cele rele se tin minte! Si cele care nu-s tocmai la locul lor nu-s nici macar putine 😉

Dar nah, sa notam un punct si in favoarea Trompetei Primariei Buftea, care descopera si anunta lumea ca exista si un viceprimar! Felicitari! Viceprimar si panourile solare ale lui Don Nelu, sa nu uitam! Avem de toate!

Va Urma (1 Decembrie) cu ras si voie buna, ca au mai dat o gherla-doua, da’ de zile mari, Jurnalistii lu’ Peste de la Trompeta Primariei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top