Dializa in vacanta la Busteni

Pacientii care fac dializa nu vor avea grija tratamentului in vacanta de iarna. IHS Busteni isi asteapta pacientii care fac dializa in vacanta de iarna.

Flyer_IHS_BusteniIHS (International Healthcare Systems) lanseaza Campania “Dializa in vacanta” pe Valea Prahovei, prin care pacientii care sufera de insuficienta renala cronica, se pot bucura de o vacanta de iarna in statiunile din Breaza, Comarnic, Sinaia,  Predeal,  Azuga,  alaturi de cei dragi, fara a avea grija tratamentului medical.
Centrul de dializa IHS Busteni asteapta pacientii tratati prin dializa, care doresc sa isi petreaca Sarbatorile de iarna la munte, intr-un mediu placut si primitor, in care tehnologia de ultima generatie este dublata de caldura umana a echipei de profesionisti. Performanta echipei de ingrijiri se bazeaza nu doar pe inaltul profesionalism si experienta membrilor lor, ci si pe impartasirea unor competente si valori, precum comunicarea si empatia. Acest lucru ii va ajuta pe pacienti sa uite de grija tratamentului si sa simta cu adevarat bucuria unei vacante alaturi de cei dragi.

Citeste mai departe….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top