Cristian Castorescu feat. Vis Borat si Mamisuca

Cristian Castorescu, celebrul buclat mancator de castor cu rahat (evident turcesc, nu va ganditi la marlanii) servit prin online, merge in vizita la Vis Borat si Mamisuca, sa o dea intr-o intrunire de tip MISA. Probabil, demersul Castorescului vine dupa ce Zosnicul l-a tavalit prin blegosfera si l-a aratat -asa cum il stim dealtfel – ca fiind un mare ipocrit si un piscotar penal, iar acum Chinezoiul simte nevoia de noi aliante si de strans randurile pe principiul „strangeti hora nu fiti hoti, sa ajunga-n… blog la toti!”. Foamea de piscot e mare, se apropie si prezidentialele si ginta PSD se vrea tare si in zonele unde liberalii au inca volanul in mana. Caci ce face Chinezul si nu e consfintit de sus de la „Scaunul Pontalif”?
Totul se petrece cam asa:

frutti fresh

Cei de la Ford Romania nu au invatat nimic din maxima lui Cervantes, care zice ca „Ce e ieftin, nu merita!”, ba mai mult, i-au umplut gusa si portbagajul piscotarului sef baimarean, care da o tura in Hunedoara (nu mai merg acasa 2 ani, pana trece mirosul de castor eructat din orasul tocmai scapat de poluare).

Ford piscot print

Aici, la Hunedoara, Castorall Initiative se intalneste cu razesul pripasit in Ardeal (asta e pleonasm, toti moldovenii fiind fugiti de la ei de acasa) si cu balerina de nevasta-sa si ia parte la diferite piscoteuri (derivat din dineuri), organizate la sate si orase de catre primarii de tipul celei din Simeria, dar si la Castelul Corvinestilor, unde sper sa dea peste bunul meu prieten -nu-i dau numele da-l cheama Radu- care ar putea sa-i prezinte buclatului si vederea de pe acoperisul cetatii. Doar-doar am asista la un clasic salt in absolut, zic.

De prin pozele puse de Castorescu vedem ca piscotarul a luat B-MAX in teste ca sa-si care mobila si acareturile, ca doar de aia e mare maestru de piscotareli si stat cu mana intinsa, ca sa nu aiba masina proprie si sa se duca sa le hartaneasca pe cele destinate presei, din care el nu face parte.

ford chinez piscot 2
Una peste alta, ca si in sintagma „just another wordpress site”, avem doar un alt mod de a piscotari, fara a aduce cuiva vreun beneficiu -si aici ma refer la Ford Romania- caci sunt absolut, dar 100% sigur, ca niciun om cu capul pe umeri si cu mintea in cap, nu va cumpara un vehicul Ford doar pentru ca s-a dat Chinezulcu el, ba dimpotriva. Dar asta e, unii au bani si nu stiu ce sa faca cu ei, asa ca-si arunca precum orzul pe gaste.

ford  chinez piscot
Si cand ma gandesc ca din Hunedoara va relata si familia Apiscoatei, recte Vis Borat si Mamisuca, care vor juisa la unison la vederea atator pachete stranse de Ford Craiova pentru niste amarati -ajunse la niste desculti-  si se vor bucura ca niste hamesiti la vederea plaselor pline, mai ca-mi vine sa ma apuc de trolling. Ahh, asta fac deja? Scuze, mi-a scapat! Insa cand vine vorba despre bloggeri, piscotari si trollat neavenitii care sug fara sa plateasca, ma protejez, jur!

prezervative

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top