Chinezu cauta coiechipier

Dupa ce a testat cantitatea de dracu-stie-ce incape intr-o basica, dupa ce a masurat infinitul, dupa ce a scris proza si poezie, timp in care a citit cele sase carti obligatorii fiecarei luni, dupa ce a mancat iaurt de l-a apucat pantecaraia si apoi a dat cu bere cat a incaput, ca tot e mokka 2.0, nu-i asa ca urmarea logica si fireasca a nemuritorului Soupe(r)man Chinezu, era sa se dea si fotbalist?
Echipa piscotarilor2.0  are insa efectivul decimat de accidentarile 2.0 cauzate de piscoturile prea vechi, sau prea uscate, caz in care vreo doi-trei dadura in gingivita, buba rea si reactie de tip „picioare de cauciuc” si nu pot presta fotbal live, doar 2.0.

Prietenul bistritean Mester nu mai poate fotbal, pentru ca s-a apucat de sumo si salturi in eternul si fascinantul ego al autosuficientei, recomandat fiind si de noul sau look si ocupat fiind sa presteze profesorat in online, offline si in 2.0, 3.0 si 3,14,  despre ce, cum si unde este normal si logic sa scrii, tu ca bicisnic aflat pe dinafara Legiunii A-list si a cercului pupincurist imediat aferent influencerilor.

Amicul Ciubotaru nu bate mingea, el preferand in continuare copiii, iar cum Mallurile si Cinemaplexurile nu mai sunt frecventate de plozi, nu mai bate nimic, in afara iaurtulului propriu.

El Capshunes ar fi o varianta si evident ca-l va chema, doar ca sa-i arate aprecierea si sa-l determine sa opreasca tavaleala la care-l supune pe influencer, prin intermediul mai-mult-decat-cotidianului colegii.cc. Si evident, pentru ca e la vreo 2-3000 km departare, e de invitat, ca omul sa refuze si Chinezu sa iasa din nou, la fel de ipocrit ca de regula, cu basmaua curata. (a nu se confunda cu freza)

M-ar chema si pe mine, care nu-s nici A-lister, nici influencer, am si 110 kile si nici cu piciorul in basica nu stiu a da, deci as fi numai bun de tavalit. Insa nu e loc in echipa adversa, unde as putea fi cu usurinta faultat, e loc la el in echipa de piscotari 2.0, cu care n-am tangente, n-am tangouri, deci pas.

Piticu 21 ar fi o varianta in extremis, insa numai in cazul in care va fi nevoie de fluier pentru arbitru. Il gadili pe Pitic si scoate asta niste sunete mai ceva ca Sirena lui Roaita. Bun si in caz de atac nuclear sau calamitati naturale.

Dar de ce sa ne lamentam ca nu are Chinezu echipa completa? Ca doar e o atmosfera de „foioioi”, ca sa-l citez pe ilustrul inca in viata. Si orice blogger este cel putin de 3xom si de 4xfemeie. La ce mai e nevoie de inca unul? Numai Chinezul singur, face cat minimum 3 bloggeri de rand, la un loc. Ca doar de aia e polivalent, multitalent, detergent si omniprezent.

Si totusi, se cauta jucator in echipa bloggerilor… regret doar ca in basicaria asta 2.0 e implicat si Dolce Sport si eu am abonament Dolce, la care chiar nu pot sa renunt, in spiritul renuntarii la orice produs promovat de bloggeri, campanie pe care am de gand sao promovez cat pot.

P.S. si nu, nu am gresit titlul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top