Cer castrarea chimică pentru Piticu

Piticu și-a dat cu parerea. Că fata a ieșit la agățat în Centrul Vechi. Că s-a făcut praștie și din nețărmurit dor de penis, s-a dat la taximetrist.

piticu si taximetristul

Acum eu am niște nelamuriri:

 

Fata vine după o experiență în Italia

OK, deci e un fel de ușă de biserică. Genul care nu știa că dama de companie nu e același lucru cu damă de consumație. Fragedă și neprihănită, se urcă (beată) într-un taxi și probabil neavând un chior la ea își propune să scape de plata cursei printr-un blowjob matinal. Că doar a fost in Italia la studii. O fi studiat religia catolică într-o mănăstire de maici. Sau într-una de taici?! Evident, taximetristul a refuzat-o, căci ce taximetrist poate fi atât de bou încât să riște ca tuta să-i borască în poală?! Sexul normal părea o alternativă potrivită.

 

Taximetristul s-a dat la fată, nu invers

Bă, asta mi se pare mai cusută cu ață albă decăt rochia de mireasă. Căci taximetriștii știu exact care-s „fast-foodurile” din oraș. Când, unde și la ce preț îți poți goli „săculeții tainici”. Nu avea nevoie să se încurce cu o clientă. Nu o cred nici în ruptul capului. Ailaltă cu fata care să fi studiat la mănăstire pare mai plauzibilă. Am fost și eu taximetrist în tinerețe. Și nu în București, țara tuturor posibilităților, ci în provincie. Ați fi mirați de câte ori mi s-a plătit cursa în natură! Și nu pentru că așa a indicat aparatul meu!

 

 Piticu e un bou și trebuie castrat

Asta îmi place cel mai mult. Când ești un fel de nimeni în blogosferă, este recomandat să te iei de unul care e pe val. Nu ne place de Piticu. E relevant. E influencer. Are trafic, are followeri, are endorsement. Deci să-i dăm la temelie. Asta arată de fapt adevărata față a blogosferei, pe care eu o detest atât de mult. Nu are unitate nici măcar cât presa auto. Bloggerii se pândesc pe la colțuri și și-o trag fără încetare, îndeosebi pe la spate, dovedind că paradoxul potrivit căruia „deși Pământul este rotund, unii reușesc să și-o tragă pe la colțuri” este de fapt o axiomă. L-au scos și din campania Guiness. O să-l taie și de la Jack Daniels și cu siguranță nu poate fi unul din cei șase care pleacă în Thailanda cu neprihănitul ăla de Chinez.

 

 Ce ne facem fetelor?

E simplu: bagaboantele care vor să profite de pe urma boilor de bărbați care judecă cu „capul lui Lord Vader” nu vor pieri niciodată. Cel puțin nu atât timp căt bărbații sunt în stare să și-o bage și într-o gaură dintr-un gard. Nu plătești, te reclam la Miliție că ai vrut să mă violezi. Trag și un ONG după mine și mărturia ta o să fie zero, căci eu am voie să vin cu poalele-n cap și să ți-o iau și în gură, tu m-ai violat de fapt!

Piticul trebuie omorât cu pietre pentru că are altă părere. Pentru că el nu crede că Dobrică (Dobrică este un nume generic pentru taximetriști, deoarece nu știu dacă ați observat, 80% dintre ei au numele ăsta), a vrut mai degrabă o partidă de sex, decât 20-30 de lei care i-ar fi pus pâinea pe masă. Piticu trebuie castrat chimic pentru că se poate transforma într-un taximetrist violator. Piticu trebuie ostracizat pentru că are altă părere decât a restului, pentru că nu se supune instictului de turmă.

Ghici ce, eu sunt de acord cu Piticu, indiferent dacă Vasile Manu o să-mi mai lase 50 de comentarii pe blog, comentarii în care îmi ia familia, neamul, copiii în p***, comentarii care sunt de fapt actele sale sexuale predilecte, căci pe ăla îl refuză și gonfllabilele.

Piticule, respectele mele pentru că ai avut și ai ceea ce 95% dintre bloggeri nu au și de aceea ei nu vor fi niciodată catrați: cojones. Să fii castrat, ca să ajungi și tu la fel de impotent ca ei! Că m-am săturat de succesul tău!

8 răspunsuri

  1. Fratioare tu realizezi cat de dubios o arzi vorbind despre o persoana pe care nu o cunosti? Ma refer la fata in cauza. Ti-ai creat o intreaga fantezie sexuala cu treaba asta pe care o folosesti ca sa-l justifici pe Piticu?

    1. Fratioare, tu realizezi ca asta e un blog? Ca aici scriu ce vreau, vrute si nevrute? Realizezi ca blogurile din Romania sunt o apa si un pamant? Nu! Tu te iei prea in serios, la fel si blogurile. Tu realizezi ca ai „Cel mai jmecher blog de tehnologie. Ever.” unde scrii despre Piticu? Deci valoarea cognitiva la tine pe blog este zero, la fel si valoarea informationala. Insa te iei de mine ca ii iau sau nu apararea lui Piticu. Amice, get a life! Nu-mi da tu lectii si nu imi scrie despre fantezii sexuale. Pur si simplu nu ai dreptul!

  2. Fara nicio legatura cu articolul…Corvin, tu spui ca n-are niciun drept sa comenteze pe blogul tau. Ai o optiune numita „responses”. Daca doresti ca lumea sa nu mai raspunda la articolele tale, atunci e mai bine sa elimini optiunea asta. Fara suparare, dar care e rostul sa scrii ceva, sa ai o optiune de comentarii si apoi sa pui pumnul in gura omului? Si-a exprimat o opinie. Da, e un blog si scrii ce vrei, dar si cititorii pot comenta ce vor. Daca nu-ti convine, atunci elimina optiunea.

  3. B0$$, am dreptul sa scriu despre ce vreau eu. Blogul meu nu este despre piticul, deci nu prea ai cum sa spui „valoarea cognitiva la tine pe blog este zero” si sa argumentezi cu asta. Ca e fals. Din 149 de articole, unul este despre ineptia pe care a spus-o piticul.

    Nu-mi plac piscotarelile si pupincurismele, stiu ca din zona prin zona aia de bloguri va invartiti voi, dar doar pentru ca voi o faceti nu inseamna ca asa e toata blogosfera.

  4. „M-ai facut”, argumentele tale pline de logica ma fac sa realizez adevarul :))

    Esti serios? N-ai spus fix nimic. E ca si cum eu as spune despre tine ca ai nivelul de inteligenta a unui cercopitec fara sa-ti demonstrez ca nu esti capabil de dialog din cauza faptului ca nu raspunzi la ceea ce scriu eu, ci doar jognesti in continuare fara nici o baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.