Cenaclul Flacarii Peremiste Buftene

Cum ziceam la o data anterioara, saitul de clevetiri locale a ajuns un fel de forum de dialog civic intre proprietar si gasca lu’ papuc. Un fel de Cenaclul Flacarii Peremiste, fie-mi permisa metafora.
Si poate ownerul n-o fi atat de patruns de spiritul cel albastrui, da’ din cei ce se mai perinda p’acolo si din dialogul aproape previzibil pe care-l incearca Spiderman mi-e clar ca denumirea de Cenaclul Flacarii Peremiste Buftene e cel mai potrivit nume care se poate da locului.
Pacat ca au scazut vizitele, rar se mai gasesc peste 12 online deodata, poate asta o fi si motivul pentru care adminul incearca marea cu degetul (probabil degetul nr.3) si arunca intr-un comment, ca raspuns la o limba atent aplicata in primul anus disponibil de catre Spiderman: „Cariera ar putea sa faca ziaristii din Buftea… dar stau prost cu
verticalitatea.”

Jur ca asta a sunat ca o „contra” efectuata cu fesele deschise catre limba lung-lata a Spidermanului din dotare, care continua sa comenteze si de stie si de n’are habar!
Apoi ca sa urmeze Calea cea Dreapta (n-am pus majuscule din intamplare), adminul continua cu oarecare subinteles, insuficient de abscons pentru unii, total de nepatruns ptr altii: „canal media am, ca sa manipulez lumea… ce-mi mai trebuie? […]Niste pamanturi, cred… sa ma acopar”
Adicatalea cine a avut canal media si are „oarecari terenuri”, sau pamanturi in zona? Hmmmm… Si cine se zvoneste ca va candida la primarie?
Vai,vai cat de subtili suntem astazi….

Cum era aia cu verticalitatea? Sau cu echidistanta? Cu pertinenta si noncoloratura politica? D’ale casei

2 thoughts on “Cenaclul Flacarii Peremiste Buftene

  1. E ca in desen Cae animate sa mor eu…urat asa zau, Misto aia cu degetul numarul 3. Prea tare faza. Sa-mi traiesti bre si sa raspandesti cat mai mult efectul Corvinesc! Te pup pe portofe…stiu ca e gol da poate iese ceva!

  2. Pupă-l, păsărică… oricum nu-i mai iese nimic, dacă nu i-a ieșit până acum. Fii bună și treci mai des p’aici, că și-așa ești unicul cititor al dEfectului Corvinesc.

    A… ce vroiam să vă povestesc… Ziceai mai sus, colega, ca ne-au scazut vizitele. Ia baga un ochi pe trafic.ro, caută expresuldebuftea și ai să constati cu stupoare ca in luna august am avut cică 1884 de vizitatori unici, cu 266 mai mult decat in luna precedenta. Și se spune că august e cea mai putin productivă lună din an… M-ai înțeles?

    http://www.trafic.ro/top/regional/#interval=M&results=15&startIndex=195&sorter=ABS_VISITORS&dir=yui-dt-desc&date=&extended=yes&selected=expresuldebuftea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top