Cea mai urata masina!

Concurs: Cea Mai Urata Masina – luna ianuarie

Dupa ce timp de doua luni ati demonstrat ca aveti si spirit de observatie si simt artistic, ati si votat, deci se pare ca v-a placut concursul, am decis sa incepem noul an cu un nou concurs.
Tema este Cea Mai Urata Masina.
Ce inseamna aceasta? Trimiteti o fotografie cu o masina care voua vi se pare a fi cea mai urata masina de pe pamant. In varianta de fabrica, sau dupa „interventiile” vreunui „specialist” in tuning optic.
Pentru ca au fost oarecare comentarii la sistemul de punctare/votare, va readucem aminte ca datorita softului implementat pe site, nicio fotografie nu a putut fi votata in decurs de 24 de ore de doua ori, de pe acelasi IP!
Totusi, am decis sa acordam numai premiul 1 in urma voturilor voastre. Premiul doi va fi atribuit in alt mod, se vor lua in calcul mai multi parametri: numarul de voturi, latura artistica, latura reala, aspectul relevantei (multe fotografii nu au avut relevanta ceruta de tema concursului). Deci premiul doi va fi atribuit in urma deciziei finale a echipei masini.ro.
 1. Fotografiile trebuie sa fie trimise in format electronic: jpg, jpeg, si sa aiba maxim 4 MB
 2. Fotografiile nu trebuie fie sa originale, adica pot fi copiate de pe Internet, sau scanate. Conditia insa este ca acestea sa nu fie supuse legilor copyright-ului, adica: fara brand, nume autor, etc. Incalcarea acestei prevederi aduce cu sine descalificarea concurentului/fotografiei respective si scoaterea din concurs.
 3. Se accepta fotografii deja publicate pe site-uri, bloguri, sau alte publicatii online. A se lua in calcul amendamentul de la punctul anterior.
 4. Scopul acestui concurs este descoperirea micului foto-reporter existent in fiecare dintre noi.
 5. Tipul fotografiilor trebuie sa fie strict auto, auto kitsch, kitsch tuning.
 6. Urmarim, de asemenea, evidentierea aspectului critic constructiv, pamfletul, ironia, umorul si simtul civic al foto reporterului.
 7. Perioada de upload se incheie la data de 25 ale fiecarei luni. Fotografiile uploadate ulterior vor intra automat in concursul din luna urmatoare care reincepe la data de 1 a lunii urmatoare
 8. Perioada de votare se incheie la data de 28 ale fiecarei luni si reincepe la data de 1 a lunii urmatoare.
 9. In caz de egalitate de voturi la incheierea perioadei de votare, departajarea se va face in functie de data la care a fost uploadata fotografia (daca doua fotografii au acelasi numar de voturi, fotografia castigatoare va fi cea uploadata prima).
 10. Fotografiile care au fost inscrise deja in concursul unei luni, nu mai pot participa si luna urmatoare, dar vor ramane in Hall Of Fame al concursului.
 11. Daca vor exista concurenti care vor castiga in mod repetat unul din cele 2 premii puse in joc, acestia vor primi dreptul de a-si posta fotografia personala in Hall Of Fame la rubrica „Stima Noastra Si Mandria” .
 12. Masini.ro isi rezerva dreptul de a exclude automat din concurs urmatoarele categorii de fotografii:
  • obscene, reprezentand obscenitati, relatii sexuale
  • defaimatoare, la adresa persoanelor publice, daca au un caracter voit defaimator si/sau se face o legatura fortata cu obiectul si scopul concursului.
  • rasism, se exclud din start orice tip de manifestari rasiste si xenofobe.
  • institutii publice, nu dorim implicarea diferitelor institutii publice, organe de control, de decizie, etc, sub forma de subiecte ale fotografiilor voastre.
Alte detalii legate de concurs:
– trebuie sa fii membru inregistrat ca sa poti participa la concurs, daca nu ai inca un cont, poti sa te inregistrezi acum
– exista o limitare de upload la poze de 15 minute/utilizator
– un vizitator are dreptul la un singur vot pe zi

Premii:

Premiul 1
Alarma auto – cu functie de autorearmare si de bypassare a zonelor defecte

Premiul 2
Senzori de parcare – cu display digital in oglinda retrovizoare, detectare automata in marsarier, kit complet de instalare.

2 thoughts on “Cea mai urata masina!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top