Ce-i Gelutu, vrei rating?

Dupa modelul Schelarului Carnatzar, Securisto-Actorul a descoperit ca saitul sau de copy-paste n-are trecere nici cat ar avea o Dacie veche, tunata, la un salon auto. Asadar, ce i-a trecut prin unicul neuron? Sa adopte pozitia Schelarului, care are cu 1/2 neuron mai mult ca el: ne luam de ala ca asta ne face rating. Unde „ala” este eu 😉

Si probabil ca la iz de scandal au mai intrat vreo trei curiosi pe saitul de copy/paste. Ca asa mai face si el ceva material „original”. Cum atacurile sub centura si umblatul cu limba prin locurle unde nu intra soarele sunt exact meseria in care e calificat, Gelutu nu face rabat la niciuna dintre practici. Drept pentru care ma vad nevoit sa-i deschid dosarul si va voi prezenta in cateva episoade: „Istoria Jurnalistului lu’ Peste”, pentru ca se pare ca simte nevoia de celebritate.

In ast timp Schelarul Carnatzar isi va freca mainile de bucurie ca are ce specula si el, chiar daca intre cei doi e acum o destul de stransa prietenie si colaborare. In cele ce vor urma, va afla si Tobitza de ce a trebuit el sa fie dusman cu mine, cat de idiot a fost sa aplece urechea la limba baloasa a lui Gelutzu, si in ce eroare a intrat cu capul inainte. Vom parcurge nitelus trecerea, tangentiala, prin presa, a lui Gelutu, statele de contractor la BGS, (caci n-a fost niciodata altceva decat un om care umbla sa faca contracte ptr BGS, platit la comision, si pus sa spele masina sefului cand era murdara), activitatea sa de jurnalist vanzator de GSM-uri, meseria imbarligator printre puterile orasului si mai nou, de posesor al buzelor pentru suflat in Trompeta Primariei, unica publicatie scrisa care poate concura cu jena aia de sait pe care o detine, intr-o concurenta low-level, evident.

De ce este si acum considerat jurnalistul orasului?

Va dau primul „hint”: un anume nene cu ochi profund albastri, bine pozitionat, este de fapt zona-tampon care-i asigura statutul pe care l-a visat intreaga viata si la care nici asa nu poate ajunge: acela de jurnalist . Voi reveni cu amanunte.

Al doilea „hint” este despre saitul de copy/paste. Cica are oferte serioase de la un cumparator. Cred ca s-ar tavali de durere daca ar afla ca „pustiul ala fara minte” care se ocupa de „spalatul papucilor lui Don Nelu”, a facut un misto demential de el, si i-a zis ca daca aduce saitul la 500 unici pe zi, cu precadere bufteni, ii cumpara mizeria.

Intre timp risca sa nu mai ramana „cameramanul primariei” caci doreste sa dea o teapa unui alt tanar buftean, in speranta ca s-ar gasi 2 prosti in oras care sa dea bani pe voma aia de minicamera video pe care o poseda. Prostul nr.1 se stie, o detine, prostul nr.2 e pe cale sa fie pacalit, spera juranlistul lu’ peste. Apropos, sa-i fac reclama: cine doreste, poate achizitiona o camera video sistem mini dvd, la un pret de strigare de 300 ron, pret de achizitie, 150, pe principiul „atata dai, atata face.” Asta si ptr ca trebuie sa dea niscai bani inapoi pentru aparatul foto pe care-l tot plimba pe la evenimente.

Corvin (Cristian Szilvassy)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top