Ce am invatat in ultimele doua zile

Iata ca doua zile m-au facut mai intelept. Am redescoperit ca-s un idiot si am mai invatat cate ceva.

Ce am invatat:

– Sa nu te pisi contra vantului. Cu siguranta vei avea vezica goala si pantalonii uzi. (si asta o stiam de multa vreme, dar o tot ignor, sperand ca la momentul potrivit se schimba cursul curentului de aer)
– Regulile sunt pentru fraieri. Si eu sunt fraier. De aceea pierd.
– Intr-o cursa de cai, reusesc sa identific mereu calul care pierde. Puteti conta pe mine: ce aleg eu nu castiga.
– Animalele sunt dragute. Insa nu vand. Pentru asa ceva, e nevoie de un K9 Special Unit. Nu vinde, dar da frumos din coada cand i se arata oricare dintre degetele cu nr.3. Merge si cu degetul fara unghie.
– Exista oameni impotriva carora nu trebuie sa participi la vreo competitie.  Nu pentru ca-s imbatabili, ci pentru ca pur si simplu nu are rost. La orice concurs se inscriu, fie ca e de stampilat clatite, fie ca e de crosetat laba unui ciorap, cupa castigatorului are deja numele lor inscris pe ea. Restul e can-can.
– In Romania functioneaza al dracului de bine sistemul potrivit caruia multimea alege vesnic cu capul pe umeri: decat sa castige aia care ne-o trag de nu ne vedem, mai bine sa castige cei care si ei ne-o trag, insa avem buzele lipite de bucile lor,  deci exista o legatura.
– Intotdeauna, cei mai inutili dintre noi sunt si cei mai vocali. Cand nu se dau in spectacol, isi aroga, parca latrand, merite pe care nici in vise nu le au.
– Si ar mai fi ceva, dar pentru asta avem ilustratia de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.