CCR a decis: suntem barbari!

Bosorogii aia senili care formeaza completul de judecata al CCR (Curtea Cacarezelor Romanesti) au aprobat legea eutanasierii maidanezilor, fara a preciza daca se aplica si in cazul parlamentarilor romani si de fapt, a intregii clase politice romanesti. Idiotul-sef al Romaniei (si a se retine ca e ptr prima data ca spun asta despre Traian Basescu), a declarat ca va promulga imediat legea.

CCR
Demonstram, inca o data, ca suntem o natie de rahat, traim intr-o tara de rahat si suntem condusi de rahati sau daca preferati de cacareze.
In contrapartida, Angela Merkel, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, si-a exprimat destul de clar punctul de vedere:

„… Guvernul federal consideră că uciderea câinilor fără stăpân, aşa cum este ea aparent practicată în România, nu este nici umană, nici adecvată pentru a rezolva problema proliferării câinilor fără stăpân. Există, pe acest subiect, recomandări şi soluţii din partea Organizaţiei Mondiale pentru Bunăstarea Animalelor (OIE)…. România este membru al OIE şi trebuie să urmaţi aceste recomandări.”

Un fel de ma ciobanilor, oti fi voi stapani in tara voastra, insa Romania e membru UE si daca ati intrat in joc, trebuie sa jucati dupa regulile lumii civilizate.
N-ar fi pentru prima oara cand Romania a dat si va da lumii dovada ca se poate substitui oricaror norme cerute de lumea civilizata, insa la un moment dat, paharul se va umple. Si nu in ultima instanta, UE s-ar putea sa se apuce sa-si puna intrebari referitor la banii pe care i-a pompat insre tara noastra, bani destinati rezolvarii problemei cainilor fara stapan, bani papati de unii si de altii, bani care au ajuns oriunde, numai in directia bietelor animale, nu!
Este revoltator raportul intocmit de specialistii de la Primaria Capitalei care releva ca hrana unui singur caine comunitar se ridica la 375 lei/luna.
Eu am doi caini de talie mare, doi ciobanesti germani, pe care-i hranesc cu mancare pentru caini, cumparata de la supermarket. Nu cea mai scumpa, dimpotriva. 10 kg de hrana ma costa 24-25 lei/sacul. Dintr-un sac imi hranesc cei doi ciobanesti timp de 7-10 zile.
Asta inseamna 4 saci pe luna, adica aproape 100 lei lunar, pentru doi ciobanesti germani!
Ma intreb ce hrana a fost folosita ca baza de calcul pentru a seobtine suma de 375 lei/luna pentru un amarat de maidanez, a carui talie n-a fost specificata, deci se deduce ca suma se aplica oricarui tip si oricarei talii de maidanez. Inteleg sa se fure, desi nici asta nu e normal, dar care e limita? Exista o limita?

Si raspunsul il da acum CCR, aprobat cu bucurie de un om insemnat (si o zicala vecdhe spune sa te feresti deomul insemnmat, adica ala care poarta semen din nastere, ca de un om rau).
Raspunsul este clar: ati furat cat s-a putut, s-a musamalizat cat am putut si noi, daca vreti o rezolvare rapida si care sa nu lase urme pe care sa le cerceteze vreo comisie europeana, omorati acum toti cainii fara stapan!

Munchen 2013 Munchen 2013_2

Vorba unui amic ,aia de au pierdut alegerile in Germania, partidul ala, cu tot cu membrii ei, nu s-ar putea sa vina aici, la noi in Romania? Poate mai reducem din handicapul de 500 de ani care ne desparte de Germania actuala (foto sus – Munchen 2013).

O alta nebagata in seama, Simona Tache, vine si-si da masura pe fata, in public:

simona tache
„E momentul să le dau o veste acelora care, în timp ce blesteamă, își mănâncă sandvișul cu porcuț pentru prânz. Sau care au mâncat porcuț în sărmăluțele de la Crăciun. Porcul este al doilea animal ca inteligență după cimpanzeu. Poate ajunge la inteligența unui copil de 3 ani sau chiar o poate depăși!!!!!!!! Câinele este de-abia pe locul 6.

Deci, dacă mă blestemați pe mine, pentru că sunt de acord din disperare cu o lege care să ducă la sfârșitul coșmarului de pe străzi, dar mâncați sarmale cu copii de 3 ani camuflați în porc, nu sunteți decât niște smiorcăiți de o ipocrizie uriașă, dezgustătoare.”

Iubito, si tu pari a fi, ca inteligenta, cam al doilea animal dupa cimpanezu. Desi pari mai degraba a fi capra! Acum scuza-ma daca esti o capra omnivora, care alterneaza legumele cu porcul pe care-l iei, ocazional in gura! Asta cand nu esti capra, ci stai pe vine. Deci scuza-ma ca nu vrea nimeni sa te eutanasieze. Asta nu pentru ca n-ai fi nociva, ci pentru ca atunci cand esti capra, dai bine, din spate! Nici mie nu imi place ce scrii, poate nu imi place ca existi, deci am dreptul sa-ti crap capul? Nu ca n-ai merita-o! Dar n-o fac. Stii de ce? Pentru ca sunt un animal mai inteligent decat cimpanzeul la care te raportezi tu si cei ca tine. Si nici nu-i indemn pe altii s-o faca, ma rezum la a trece pe langa tine.

2 thoughts on “CCR a decis: suntem barbari!

  1. Dupa cum vedeti dragi prieteni, justitia divina plateste tuturor care au semnat, au votat sau au ucis niste animale fara aparare:
    Unii au platiti cu sanatatea, cu functiile sau cu libertatea, incepand cu A. Nastase, primari…mai sunt 2 importanti, le vine si lor randul curand…..

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top