Ca romanul e neam de shaormar, se stie. Shaormele merg de minune cu manelele, nu-i asa? Ca nu are gusturi, s-a marcat! Ca poate amesteca orice cu rahat, iarasi e deja de notorietate.
Insa cum sa pui atat de mult rahat intr-o shaorma? Adicatalea, cum sa pui de fapt doar rahat, la care sa adaugi doar cateva ingrediente?! Niscai ceapa calita, stafide (sa ma bata mama?!), maioneza (sa alunece mai bine), usturoi (Sa taie mirosul de ceapa); da, stiu, sunt un hater si am ura pe bloggeri.
Gresit! Sunt un hater pentru ca asa m-au categorisit bloggerii. Si nu urasc bloggerii, doar ii dispretuiesc pana aproape de ura. Si cred ca locul pentru rahat este haznaua.
Califatul a decis sa urmeze reteta de succes care spune ca orice rahat trebuie sa poarte un nume si a scos pe piata trei produse noi, semnate Mariciu, Cizmaru si Ivo (asta al treilea e atat de proaspat incat nici macar nu intra in randul celorlalti, adica in categoria bloggeri de mana a doua, dar face parte din Cercul Increderii in Piscot si are acces la firimituri). Stiu, stirea nu e tocmai noua, insa mi-a trebuit niscai tratament cu Colebil si alte antivomitive inainte sa purced la a o consemna.
Demersul a fost consfintit, cu gura pana la maioneza, de ceapistul 2.0 Chinez, care a dat chiar link catre saracie, semn ca din cand in cand mai asigura acasa cate o masa semi-calda, „gatita” in Califat.
Ce am invatat eu din asta?
Califatul merge prost. Califatul are un PR si mai prost. Califatul se asociaza cu imagini de rahat. Califatul este de rahat. Am mancat o singura data acolo, acum vreo doi ani si promit solemn sa nu mai fac, ba chiar promit sa le recomand tuturor prietenilor mei sa evite locul. Caci cine vrea sa manance rahat? Mustele…
Spunea ceapistul 2.0 Chinez in intelepciuna sa 0,2- ca acum cei care nu-i sufera pe cei trei, pot sa-si infiga dintii in ei. Erata zulufatule, rahatul nu se mesteca. Nu-ti bagi dintii in el. Dupa atatia ani de mancat rahat ar fi trebuit sa fii cel mai al dracului expert in asta! El se turteste de cerul gurii folosind limba. Apoi cand intreg valul palatin a ajuns uns din belsug cu rahat, precum o felie de paine se unge cu margarina, se inghite rahatul ce se desprinde de acolo, diluat in cantitati mari de saliva cat mai calda si spumoasa. Astfel se prelungeste orgasmul papilelor gustative, infinit fata de cantitatea mica de rahat care intra deodata in gura. Dar nu-i bai! O shaorma din Califat are 250 de grame, deci este si rahat berechet, desi, sa ma bata mama, sa dai 10-12 lei pe 250 de grame de rahat bloggeristic mi se pare de-a dreptul nesimtire. E ca si cum ai da 100.000 € pe un BMW X5 Made in China, ignorand ca se numeste Shuang-huan SCEO, pe principiul „lasa dom’le ca seamana!”.
Continui sa astept si alte produse branduite cu nume de rahat, pardon de bloggeri, precum:
Samponul Manaharafu, taie orice urma de matreata!
Becul LED Raluxa, nu se aprinde, insa uite ce frumos ii sta stins.
Copii au nume tampite, powered by Zambori
Morar & More- fumatul dauneaza grav sanatatii
Coprolovici – primul adjuvant pentru indigestii scump platite. Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj, daca acesta exista.
5 răspunsuri
Andrei Cismaru pare a fi un fel de sluga de-a lui Zoso sau un fel de pupincurist catelus.Ce zice stapanul Cismaru aproba ca un autist. (imi cer scuze daca am jignit autistii).
Imi place titlul Cismaru, Mariciu şi Ivo ne ard cu kebab Calif, chiar ca ard,pe patronii de la Calif si pe toti prostii aia de clienti care cumpara de la ei.Cum dracu ma sa faci promovare la shaorma cu bloggeri?Pe ce lume traim?Iti dai seama ce foame au astia in glanda daca fac reclame la shaorma,daca ai suma necesara ti-ar promova si fecalele :))))))))))) Ma bate gandul sa fac o campanie sa-mi promoveze si mie Cismaru rahatul.Crezi ca-mi cere mai mult de 200 euro pe un review video in care imi analizeaza dejectiile cu doua betisoare chinezesti?
cu 200 € cred ca ai parte si de un set de advertoriale la CAP 2.0, plus preluare pe toata partea asta de blogosfera. Si shaorma gratis trei luni.
Shaorma ba???Cum mama dracu sa promovezi shaorma? :))
luxul de amanunte cu care descrii procedeul de mancare a rahatului ma face sa ma gandesc ca esti profesionist la asta si iti simti locul amenintat de bloggeri
Nu amice, sunt doar un fin si atent observator. In rest, urasc shaorma de orice fel! Sa ai pofta!