Buftenilor le-a placut la karaoke!

Si uite ca s-a putut! Lumea s-a adunat, au fost si concurenti, organizarea a fost OK, cu mici scapari, inerente, dar nu imposibil de remediat. Piata a fost aproape plina si sunt convins ca daca se va repeta figura, este posibil ca piata sa devina neincapatoare.

Scepticii au liber la carcotit, ca tot nu le-a iesit previziunea, adica piata nu a fost goala si publicul a gustat evenimentul.
Carcotasii de serviciu, reuniti ca de obicei pe saitul de clevetiri locale, au si ei liber la bagat unghia in gat ca deh, chiar daca lor totul le pute, unii ii ignora si bine fac!
Am fost placut surprins de numarul mare de concurenti inscrisi dar si de prestatia lui Ciprian Dobrin, care -cu mici scapari- a fost excelenta. A crescut baiatul asta!

Ciprian Dobrin
Ciprian Dobrin

La eveniment a participat si Liga Bikerilor Bufteni, care a asistat „Calare pe motoare”.

Liga Bikerilor Bufteni
Liga Bikerilor Bufteni

Si da, Politia Comunitara Buftea a fost acolo, si-a facut datoria si niciun eveniment neplacut n-a aparut.

Politia Comunitara Buftea
Politia Comunitara Buftea

Iata deci cateva fotografii de la fata locului, plus fotografiile participantilor, juriului  si ale castigatorilor. Reamintesc pentru ca au aparut fel si fel de zvonuri: evenimentul a fost suportat de catre Ion Stoica, primarul orasului, personal. El a platit totul, de la muzica, lumini, pana la premii. Sprijinul Primariei Buftea a constat in punerea la dispozitie a spatiului si a curentului electric, asadar buftenii nefiind saraciti financiar de catre acest eveniment.

PARTICIPANTII

participantii la final
participantii la final

JURIUL

juriul
juriul

CASTIGATORII:

locul 1 – Denisa

locul 1 -Denisa
locul 1 -Denisa

locul 2 – Andreea

locul 2 - Andreea
locul 2 - Andreea

locul 3 – Andi

locul 3 - Andi
locul 3 - Andi

Asta pentru ca de la ultimul etaj se fac pozele ceva mai greu si unii au fost in piata centrala, adicatalea la fata locului.

O surpriza deosebit de placuta mi-a facut Gelu Clit,  unul dintre putinii jurnalisti ai orasului, care daca ar fi concurat lua toate cele trei premii. El a interpretat o piesa pentru sotia sa si trebuie sa recunosc ca a facut-o exceptional.

Gelu Clit
Gelu Clit
Gelu Clit
Gelu Clit

Ba mai mult, parca stiind ca unora le place la nebunie Dansul Pinguinului, organizatorii au oferit unul ad-hoc in piata cu pricina, moment gustat, de asemenea, de catre publicul prezent in numar, cum am mai spus, surprinzator de mare.

Dansul Pinguinului
Dansul Pinguinului

foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

5 thoughts on “Buftenilor le-a placut la karaoke!

  1. Ai dreptate George, am fost si eu la Hard Rock Cafe intr-o vineri seara si am vazut un adevarat show de karaoke. Cred ca este cel mai profesionist show din Bucuresti, sincera mi-a placut si de MC Nicubunicu cel care tine acest show in frau.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top