Buftea pe Internet -top 3

Cum in zilele noastre in Buftea se gasesc trei mari si lati care publica, si cum unii cred ca daca au vazut cerul, pot sa zboare, iata cam cum stau cei trei in rankingul mondial. Bine, mai sunt si alti bloggeri, sau publicisti, insa ma refer la primii trei, cei mai vizibili pe Internet.
Statisticile sunt realizate de catre alexa ranking si -in afara numarului de vizite, pe care se pare ca nu stie sa-l calculeze corespunzator- are o relevanta dureroasa. Pastrand proportiile, rezultatele sunt interesante, as putea zice 😉 Statisticile au fost realizate pe data de 24.04.2010

Primul, nu in ordinea importantei, dar in ordinea in care crede proprietarul ca ar trebui sa fie, este saitul de clevetiri locale din Buftea.

saitul de clevetiri locale
saitul de clevetiri locale

Al doilea este, conform eticii si bunului simt, saitul care e un fel de ziar online al orasului, anume Buftea Live.

Buftea Live
Buftea Live

Iar al treilea, insignifiant si de nebagat in seama, sunt eu cu al meu umil corvinash.

Corvinash

Corvinash

Acum dupa ce ati comparat pozele, pot sa declar (fara satisfactia pe care unii banuiesc ca as avea-o): EAT THIS Tobosarule! Important e sa participi, nu sa fii pe locul 1! Iata cum un blog de doi bani e de doua ori mai scump si mai vizitat decat schelalaria lu’ matale!
Si nu, nu eu am avut aceasta curiozitate, nu eu am cautat rankingul celor 3. Si mai precizez, ca spre deosebire de Buftea Live care e in concurenta cu saitul de clevetiri locale, si acesta din urma care e in concurenta cu toti si cu toata lumea, eu, Corvinash, nu concurez cu nimeni.

Corvin (Cristian Szilvassy)

4 răspunsuri

 1. Intrebare: Daca scadem din valoare contravaloarea domeniului .ro (toti il aveti), cat mai valoreaza site-urile ?
  Matematica.

  1. Nu stiu Eugene, ziceai ca esti inginer. Fa si tu o scadere de unul singur, poate-ti iese 😉 La unii e cu plus, la altii e pe zero….sau poate chiar pe minus 😉 Hai ca nu-i greu! E mai greu sa pui o intrebare si sa speri ca ai parut interesant

 2. @Eugen
  Cand se vinde un site/blog nu conteaza extensia (.info .ro .com .org) ci conteaza traficul, pagerankul, numarul de articole, numarul de utilizatori/comentatori. si multe alte.
  Exemplu: Daca ai singurul site despre scoici cu par (un exemplu tampit) de pe internet, bineinteles ca o sa valoreze destul de mult 🙂
  Dar daca esti unu dintre sutele care valorifica acest subiect, valoarea sitului/blogului o sa scada subit. Dar deja intram in detalii tehnice, nisare si alte chestii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.