Buftea-Karaoke de 1 Mai

Informatii complete (nu ca la altii) si regulament de participare la Concursul de Karaoke Buftea 2010

Cum e o perioada de seceta financiara si cum autoritatile n-au bani sa mai organizeze fel de fel de manifestari, chiar daca acestea ar bucura populatia, primarul Ion Stoica a bagat mana in buzunarul propriu, a dat ariciul intalnit in calea mainii, la o parte, si a actionat. Deci organizatorul este primarul Ion Stoica.

KARAOKE-2010
KARAOKE-2010

Asadar, buftenii vor putea sa participe la primul Karaoke Show in aer liber sio cu participare in masa, care va avea loc pe 1 Mai in piata centrala a orasului, in fata Primariei Buftea.
Muzica, sonorizarea, textele ptr karaoke si playlistul sunt aigurate de catre firma „Organizare de Vis”, intr-un sistem barter, deci fara nicio implicare financiara din partea Primariei Buftea si/sau a Consiliului Local Buftea.

CUM SE DESFASOARA KARAOKE SHOW BUFTEA:

-la ora 18 se vor porni difuzoarele si doritorii se pot aduna in piata
-de la aceeasi ora 18:00, se pun la dispozitie playlisturile pentru alegerea melodiei de catre participanti, astfel ca pana la ora 20:30 fiecare sa-si fi ales melodia si ordinea de participare
-participantii nu trebuie sa aiba neaparat domiciliul in orasul Buftea
-la ora 20:30 incepe concursul
-fiecare participant la concursul de karaoke e de preferat sa aiba un act de identitate asupra sa, pentru eventualitatea ca va castiga
-fiecare participant poate interpreta maxim 3 (trei) melodii diferite
-decizia asupra celor trei castigatori va fi luata de catre juriul prezent, care va atribui 75% din punctajul fiecarui concurent
-restul de 25% din punctaj, il veti decide voi, publicul, si cei care va veti incuraja prietenii de pe scena`

PREMIILE:

PREMIUL 1= un weekend la munte pentru 2 persoane, in zona Bran-Moeciu
PREMIUL 2= o cina festiva, pemtru 2 persoane, la Domeniile Stirbey
PREMIUL 3= o sedinta de intretinere, relaxare si infumusetare, la Armony Spa din Buftea    (daca castigatorul locului 3 este de sex masculin si nu doreste „premiul de spa”,  va primi un telefon mobil)

COMPONENTA JURIULUI:

Ciprian Dobrin – organizator
Catalina Bogdan – presa
Teodora Teodorescu – cantareata
Cristi Dinca – serviciul comercial- Primaria Buftea`


Dragi bufteni si nu numai, sunteti asteptati in numar cat mai mare! Nu uitati: incurajarile voastre, scandarile si aplauzele vor da un sfert din punctajul fiecarui concurent.
1 Mai – ora 18:00  – piata centrala- Primaria Buftea.

Corvin (Cristian Szilvassy)

3 thoughts on “Buftea-Karaoke de 1 Mai

 1. Ii cerem scuze public domnului Stoica!
  Datorita unor neintelegeri aparute in cadrul evenimentului de sambata seara, firma “Organizare de Vis” face urmatoarele precizari:
  – Organizatorul evenimentului a fost “ Organizare de Vis”, iar beneficiarul persoana fizica Ion Stoica.
  Intre noi si autoritatile locale din Buftea, in speta Primaria orasului Buftea, nu a fost incheiat un contract, institutia nefiind beneficiarul evenimentului.
  – In dorinta de a aplana anumite divergente create, am luat hotararea, pentru care ne cerem scuze, de anunta ca beneficiar al evenimentului Primaria Buftea, in realitate fiind domnul Stoica.
  – Datorita excesului de zel al unui angajat al Primariei Buftea, care a dezinformat o anumita persoana din conducerea acesteia, s-a produs acesta confuzie.
  – Ii multumim prezentatorului evenimentului, care a dat dovada de fler si a gestionat situatia creata.
  – Contributia institutiei a fost aceea de a oferii: locatia, panoul, scena si videoproiectorul.
  – Le multumim buftenilor prezenti in numar mare la eveniment , iar locatarilor din blocurile alaturate locatiei, le cerem scuze pentru disconfortul creat.

  Organizare de Vis – Adrian Dumitrache

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top