Biscuiti, ostenii mei!

Si pentru ca se intreaba lumea deseori, de ce fac misto de moldoveni, iata de ce! In afara faptului ca exista pur si simplu, aspect care-i face deja tinta mistourilor lumii intregi, se si manifetsa ca atare. Adica precum moldovenii.

Jur ca astia inca n-au pasit in secolul 20, darmite in secolul 21!

In continuare materialul video si textul, asa cum au fost ele publicate pe observator.antena1.ro:

„Isterie la deschiderea unui magazin cu produse de bricolaj. Mii de oameni au uitat de criza si s-au calcat in picioare ca sa profite de ofertele promotionale. Clientii au lasat bunele maniere la intrarea in centrul comercial. Apoi au navalit inauntru si s-au catarat pe rafturi. Cei mai slabi de inima au fost striviti in multime si avut nevoie de ingrijiri medicale. La 10 minute de la deschidere, magazinul s-a inchis temporar, ca sa se mai calmeze spiritele. ”

sursa: Antena 1

Biscuiti, ostenii mei!

One thought on “Biscuiti, ostenii mei!

  1. Corvin, nu trebuie să fi neapărat moldovean ca să te dai într-un astfel de „spectacol” ! Chestia asta se poate întîmpla oricînd, în orice colţ de ţară, inclusiv în Bucureşti ! De vină este mentalul colectiv şi individual (goana după „chilipiruri”, după lucruri ieftine dar, de foarte multe ori, de calitate îndoielnică, nu neapărat folositoare în gospodărie !) şi, mai ales, sărăcia şi degringolada în care se zbate ţărişoara sub guvernul condus de Micul Muc (a se citi Micul Boc, care face poc) !

    Să te salut !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top