Batranii Lupi de Mare Rosie

Batranii Lupi de Mare Rosie, evident ai PSD, evident din Buftea, au iesit din barlogul subacvatic. Au iesit si s-au dus intins, mai de voie, mai de nevoie, in campanie electorala, batand ulitele satului. Alaturi de presedintele lor, Radu Titus Marinescu, care-si cauta… ce si-o cauta (am auzit ca au bagat la Costica la macelarie niscai fudulii, e drept ca-s de cocos, dar nah, sa nu va dezechilibreze, zic…), Richard Gioarsa si Daniel Costea au purces, precum Cavaleii Mesei de un Patrat Rotund, in cautarea Sfantului Graal Rosu. Daca nu-l gasesc, se multumesc si cu o vaza din portelan de China, cu trei trandarfiti rosii in el. Sau albi, pe fond rosu. Sunt Batrani Lupi, culorile nu mai conteaza atat de mult ca ordinea in care-s dispuse.

lupi de mare PSD

Cine zicea ca n-are batrani? As zice ca sunt de vanzare cativa pe la PSD Buftea, dar iar mi-e ca se iau de mine cu sule pesediste in coasta si trambite-n timpanele-mi sensibile. Deci, nu-s de vanzare, ii poti imprumuta contra unor minime garantii.
La oferta se gasesc si niste PPDD-isti migrati catre UNPR, bine ascunsi prin dube cu trambite sau prin masini de provenienta germana de tip bavarez (nu mai scriu de BMW-uri ca iar se activeaza Congregatia Baietilor Adevarati). Dar despre acestia nu scriem acum, ca una la mana primesc o importanta pe care n-o merita, doi la mana, nici lor nu le e prea clar de ce se culca cu fata in sus si se trezesc cu ea afundata in cearceaf.

lupi de mare PSD

Revenind la Batranii Lupi de Mare Rosie, cu mic, cu mare, au purces la vanatoare. Au vanat niscai alegatori, insa nefiind numerosi -asa cum se cade sa se iasa intr-o campanie electorala- oamenii i-au confundat cu un alai de colindatori, ceva. Nu le-au prea deschis portile, caci decat sa deschizi si sa dai, mai bine te faci ca nu esti acasa. Si cum cei doi Lupi de Mare Rosie din imagini sunt unul jidan si celalat scotian, decat sa dea si sa nu le iasa (nu ca ar fi luat ceva, e asa, o exprimare generica), au invatat de-a lungul timpului ca a lua este sfant. Deci, electoratul a crezut ca baietii in rosu sunt colindatori si n-a vrut sa iasa in paguba. Pesedistii s-au bucurat ca in 60 de minute au terminat de bantuit un oras. Toata lumea si-a facut treaba, asa, pesedeste, pe principiul „noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc, astia sunt, cu astia defilam!”. De nu v-o alerga Firea prin judet, de nu v-o pune oasele alea la munca… Ori va pensionati, ori pesediti cum trebuie, ce mama naibii? (a pesedi e un fel de verb inventat de mine, la care am si copyright de astazi)

Bine, oamenii, alegatorii, daca ii cauti la ora 11 a.m.-vineri, sigur ii gasesti la munca. Au iesit si batranii Lupi de Mare Rosie in campanie asa, ca sa nu stea acasa. Ca la plimbare. Ca i-a gonit Gabi Firea cu Biciul cel Rosu.

lupi de mare PSD

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top