Bate vantul

Bate vantul frunza-n dunga… parca asa sunau versurile pe care le citeam pe bancile scolii generale. Astazi vantul bate bannerele electorale, probabil tot in dunga, insa in loc de cantareti, pare-se ca pe candidati ii alunga.
La Buftea, vantul care s-a napustit asupra orasului si a judetului Ilfov, a dat in dunga toate bannerele electorale. Inca de saptamana trecuta. Au picat toate precum mustele care s-au incumetat sa intre in aparatul electric cu unde albastrui.
Au ramas in picioare doar doua bannere, si alea in mod nefericit gazduind mutra fotoshopata a actualului premier si cea intinerita vizibil a Contesei de Milfov. Vantul asta pare a avea culori violete. Violet-rosiatice daca e sa fim mai atent-circumspecti.

bannere 003

Nu-i bai,si-asa prezidentibilii au ocolit judetul limitrof Bucurestiului. Probabil il considera neimportant, cei 400.000 de ilfoveni nefiind o masa de vot interesanta sau fiind deja arondati vreunuia dintre candidati. Toti unul si unul, bate-i-ar vantul! S-au dus cu mic- cu mare la Magurele, unde s-a inaugurat laserul cel vestit. Sa-si faca imagine pe munca si pe realizarea lui Marian Petrache. Asa cum s-a grabit Ponta sa vina si la inaugurarea Spitalului din Buftea, despre care habar n-avea ca exista si care s-a redeschis pentru ca s-a zbatut ca nebuna femeia care-l conduce si astazi. Nu Ponta, nu primarul de atunci, nu presedintele CJ Ilfov, ci Florentina Rudeanu. Asa s-a dus la Magurele si tristul ala de Tariceaanu. Ca il uitase lumea. A venit sa-si dea cu presupusul.

Insa cele doua bannere ramase in Buftea sunt semn rau. Si semn urat. Si semn de mare rahat care se va abate asupra noastra. Si semn ca vantul e subiectiv. Matura ce-i bun si ramane pleava.

Bate vantul…

bannere 002

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top