„Baietii” din Buftea

„Baietii” din Buftea s-au trezit ca au de-a face cu trei curente, toate trei online si care desi disparate, au o forta si un impact puternic asupra populatiei. Din pacate, sunt greu de controlat, mai ales cand nu ai stiinta scrisului in dotare si nici la citit nu te descurci prea bine. Si cu bani, desi rezolvi multe, iata ca nu le poti avea pe toate!

Si atunci ce le-a trecut prin cap?

Daca nu putem sa-i unim, hai sa-i dezbinam!

Daca reusim sa-i unim, ii vrem unidirectionali, calauziti de acelasi far luminos si sub acelasi stindard.

Iar daca nici asta nu ne iese, hai sa le propunem colaborari si proiecte care sa-i tina ocupati si departe de adevar.

Nu va mai chinuti „baieti”, niciuna dntre cele doua variante nu va iese, nici macar cea de rezerva, a treia.
Lucrurile se vor derula asa cum va vrea destinul si tare mi-e ca, in viitorul apropiat, o stire-bomba va fi ca un pumn in freza pentru unii.
Unul are mijloacele, altul are stiinta logisticii si celalalt are pixul. Toti trei stapanesc si calitatile celuilalt, deci aviz amatorilor de senzatii tari: daca astia trei vor ajunge vreodata sa-si uneasca fortele, fara sa fie „calauziti”, multe zdruncinaturi va vedea orasul asta aflat la limita de judet!
Pana atunci insa, mancatorii de rahat, scarmanatorii in voma densa, isi vor face treaba, asa cum stiu ei mai bine si probabil, daca le iese, cele trei forte nu vor fi congruente niciodata. Cel putin nu ar trebui sa fie. Dar daca nu?

Ganditi-va la asta toti: si „baietii” si mancatorii-scormonitori-raspandaci, dar si ceilalti care stati gura-casca si va da cu virgula desfasurarea evenimentelor 😉 Cum ar fi cu trei intr-o directie?

Corvin (Cristian Szilvassy) corvin-11

4 răspunsuri

  1. Eeeee…. am incercat sa te „peri..EZ” si eu putin! Poate ma adaugai la blogroll… dar mi-am luat gandul, zau asa!
    (Insa aprecierea initiala ramane. In peisajul presei online „buftene” si nu numai, Corvin Blog ramane un site de referinta, in sens pozitiv).

    1. Scuze, sunt cu capul in nori. Te-am adaugat in blogroll, in sectiunea „ce mai citesc”, deoarece in cealalta sunt altfel de promovari. Scuze ca nu am reactionat mintenas.
      Multumesc insa pentru aprecieri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.