Ba, esti gay? Recunoaste!

E ceva timp de cand am indoieli asupra orientarii sexuale a Marelui Zosnic. Adicatalea eu cred ca omu’i nitelus gay si ca nici asa, ca dosniac, nu are mare trecere. Doar din cand in cand il mai alinta la poponet prietenii din blegosfera.

Si banuiala mi se cam adevereste, cintind printre randuri cum declara el, micutul, ca ar vrea sa fie inselat de Zolt. Care Zolt? Pai ala de e multimilionar si a luat-o de sotie pe Nicoleta Luciu. Care Nicoleta Luciu are patru copii, apropos, nu trei, cati a aflat zosnicul ca ar fi in ograda fericita. Trei sunt doar ultimii veniti pe lume,toti deodata (tripleti pentru cei care cunosc limba romana).

Asadar, care vreti sa-l inselati pe Marele Zosnic? Evident, in prealabil trebuie sa-l aveti. Sa-l calariti, sa-l posedati napraznic, sa-l folositi ca pe o laveta de sters praful, pana ajunge carpa, (stiu, o sa ma intrebati care e diferenta dintre el si carpa, dar nu va pot raspunde). Este acolo, ascuns undeva inauntrul sau, un mic gay, gata sa iasa la suprafata.

Zoso gay

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top