Azi nu fiti prosti. Si maine e o zi!

Scriu la repezeala, caci tare mi-e ca din cauza de neuroni lipsa, vreun tembel o ia de buna si da mai departe ceea ce se si vrea dealtfel: imaginea unui Cabral priapic deghizat in zeu mitologic, vopsit in culoarea trendy a vremurilor noastre -cafeniu inchis, catre negru. Deci, nu fiti astazi prosti, si maine e o zi! Nu faceti o stire dintr-o poveste de iarna

Cabral Sculosul
In traducere libera, din cauza de lipsa de imagine si din cauza de lipsa de niscai activitati care sa-l propulseze pe Cabral catre o audienta care sa nu fie formata exclusiv din prosti si gospodine ignorate de intreaga scara a blocului, a nascocit o poveste potrivit careia cei de la Times New Roman isi bat joc de el, de imaginea sa si de banii lui.
Citez: „Bestiile de la Times New Roman iau bani de la mine. Recunosc, au un fee lunar de 2.845 de euro pe care eu il platesc in fiecare zi de 25 ale lunii.”

Pai daca Cabral ar vedea 2.845 de euro in fata lui, ar executa un spagat mai ceva ca al lui Van Damme, folosind doua masini Citroen din vechea flota a defunctului Citroen Romania, timp in care cele doua dive de la PR si marketing (ex), care l-au facut celebru in lumea auto, ar sta dedesubt, masurand lungimea reala a manetei franei de mana. Cu tot cu PR-ul ardelean din dotare, cel cu nume de greco-machedon, care dealtfel ar sta cu ruleta desfacuta si cu ochii plini de soc si groaza. Nu incercati sa intelegeti, nu e pentru prosti sau destepti, e pentru cine se nimereste…

Deci, pe principiul „Buni prieteni doi pisoi/ Neavand vreo treaba/ Stau pe prispa amandoi/ Si si-o iau la… palme”, asa si Cabral al nostru, o da in tango-uri pasionale cu el insusi, dand de inteles ca dotarea sa  e ataaaaat de maaaaaaare, incat daca nu e atent, dimineata dupa cafea, ar putea avea un accident regretabil, cacandu-se pe propria-i scula. Regretabil pentru ca evident ar exista probleme de detectare a materialului fecal, din cauza similitudinii schemei coloristice.

Si mai misto este felul in care vede el femeile, citez tot de pe blogul distinsului: „daca eram single, cu reclama facuta de TNR aveam la usa toate vacile natiunii. Si eu… un bou.” – unde adevarul se afla doar in ultima propozitie, conform axiomei potrivit careia sotul unei vaci nu este un taur, caci ala are minte, deci este musai un bou. Cat despre femei, pe care Marele (era sa zic Alb) Cabral, le vede vaci, numai de bine. Ce, sa aiba Romania numai prosti la numaratoarea de la recensamant? Proastele ce-au, tusesc?

Revenind, nu fiti prosti, n-o inghititi asa, fara apa si pe nerasuflate, daca dotarea lui Cabral depasea dimensiunile normale, nu se afla la doar a doua sotie, ambele blonde dealtfel, ci era un fel de Barba-Albastra-cu-Ten-Negru-de-Romania, niciodata insurat de-a binelea.
Si daca avea IQ-ul direct proportional cu scula, tot reusea sa depaseasca statutul de blogger.
Sa nu mai vorbim ca Titus Steel ar fi fost dusmanul sau de moarte, intr-un anumit caz…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top