A fi sau a nu fi retard

OK, am aflat ca din punctul de vedere al celebrei bloggerite @raluxa, @Corvinash este retard, ba mai mult unul care se plictiseste grav.  Sa ne concentram nitel asupra celor aflate:

1. retard (stare a unei persoane a carei dezvoltare este mai putin evoluata decat a altora) – destul de greu de admis ca o persoana care pretinde ca e de sex feminin, desi cu greu poti face diferenta dintre ea si un neg cu par negru, care trece u cu usurinta per sub orice masa, parcurgand traseul fara sa se aplece, poate pretinde despre unul care are 1,87 m ca e retard. Poate pentru ca-s strugurii prea acri si de acolo de jos, e dureros gurmazul cand privesti catre inaltimi?

2. retard – pentru ca am facut o analiza pe un text si am descoperit ca pana  si pentru o audienta lipsita de pregatire, ceea ce a scris monumentul bloggeristic @raluxa, este o mare ineptie si face deservicii marci/modelului in cauza?

3. retard – pentru ca nu pot sa cad pe spate cand vad ca orice penetrator de vant isi da cu parerea despre iaurturi/masini/smacolinele Farmec, cu acelasi profesionalism si aceeasi abnegatie cu care as scrie eu despre pasiunea vanatorii de prepelite cu prastia?

4. retard – pentru ca atunci cand m-a intrebat daca vreau sa merg la hotel cu grupul din care facea parte @raluxa, am replicat speriat: „nu cu tine!”?

5. retard care se plictiseste grav – am lamurit cu retardul, Acum cu plictisul. Da, ma plictisesc autosuficientii si parerologii de serviciu, cei care dau buzna in casa omului cu bocancii plini de glod si se mira ca nu-s pusi in capul mesei (in capu’ la masa pentru @raluxa) si nu li se da si cutitul de taiat friptura. Mars inapoi la #piscot, loserilor! Trebuie sa mai curga multa apa pe Dunare in jos, ba poate curge si in sus, pana cand una care determina echipajele de politie rutiera sa traga o masina pe dreapta, pentru ca pare ca se conduce fara sofer, sa imi dea lectii de limba romana sau cunostinte auto. Asta ca sa nu mai revin asupra multiplelor greseli de exprimare, logica, semantica si tehnica pe care le gazduiesti intr-n singur post de pe mirobolantul tau blog.

Corvinash retard

Bonus – Ca in fiecare caz de gen, precum o musca verde care se aduna singura la pranzul dintr-un rahat, apare si acest Trohin. Menirea unora este de a sterge, de preferat cu limba, locul unde altii au scuipat. Trohinica, nu mi-e foame, nu am nevoie de trafic si mi se rupe cand si daca blogul meu este listat pe undeva sau nu. Eu nu traiesc din blogging si nici nu consider etic, moral si normal ca bloggingul asta neprofesionist si lispit de expertiza sa devina un mijloc de trai, o portavoce alternativa, in detrimentul publicatiilor generaliste sau de specialitate.
Deci cine manaca kko?
La cat mai multe succesuri in onlain, daca-ti pasa de asta si fii pe faza ori de cate ori are @raluxa vreo greata, vreo sangerare, Zewa e scumpa, fa-ti datoria! Insa la cat rahat exista in onlain, sunt sigur ca esti satul in fiecare zi, deci nu faci foamea.

2 răspunsuri

  1. Întâi învață să vorbești limba română, să-ți plasezi virgulele acolo unde e nevoie, și să înțelegi că „retard” e adjectiv doar pentru englezi. În limba română, noi facem uz de cuvântul „retardat”. Bovină libidinoasă.

    1. Si acum ca te-ai bagat in seama, te simti fericit? Satisfacut? OK, deci ia aminte si apoi baga-te inapoi sub piatra de unde vii: invat-o pe mahnita aia ce e retardul, nu pe mine. Eu stiu exact ce e si nu am nevoie sa privesc in oglinda pentru asta. Tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.