13 secrete despre cutremurul din 22 noiembrie

Iata ce trebuie sa stii si ceea ce agentiile guvernamentale iti ascund despre cutremurul din data de  22 noiembrie. 13 adevaruri, 13 secrete despre cutremurul care a avut loc la final de noiembrie:

cutremurul

– De fapt nu a fost niciun cutremur de pamant in data de 22 noiembrie 2014. A fost replica adevaratului cutremur, cel  din 16 noiembrie.
– Ceea ce a urmat nu au fost replici ale cutremurului. De fapt au fost saluturile lui Negoita, Sova si Vanghelie catre Dragnea, Ghita si Ponta.
– Epicentrul a avut loc in Vrancea. Adevarat, zona Vrancea pusese umarul in alegeri pentru Ponta. Insa abia in data de 22 noiembrie, vrancenii au inteles rezultatul alegerilor prezidentiale.
– Seismul a fost resimtit si la Craiova. Logic, deoarece Lia Olguta nu a mai apucat promotia la Grigore Ciocanitorul.
– Cutremurul a avut replici si la Bucuresti. Da, pentru ca tabloidele au dezvaluit ca Daciana e la Viena. Nu-i spusese nimeni ca in Austria se vorbeste germana.
– Victor Ponta a resimtit in Dubai efectele cutremurului. Da, pentru ca Ghita i-a cerut sa plateasca nota de plata „nemteste”.
– Antena 3 l-a gasit pe cel responsabil de cutremurarea Romaniei. Evident, Traian Baaasescu este de vina.
– Romania TV nu a relatat nimic despre cutremur, deoarece cei doi reporteri disponibili in weekend erau ocupati sa-i filmeze „pe ascuns” pe Ghita & Ponta, in Dubai.
– Cutremurul a avut doar 5,7 grade pe scara Richter deoarece unul mai puternic ar fi devastat Bucurestiul. Si se stie ca Ion Iliescu nu si-a lansat inca ultima carte.
– Intrebat daca a resimtit cutremurul din 22 noiembrie, Traian Basescu a replicat fastacit: „Nu, Elena Udrea nu o cunoaste pe Alina Bica. S-au intalnit pur intamplator in Paris. De fapt, Elena Udrea nici nu stie cine este Dorin Cocos!”
– In blogosfera nu s-a scris niciun rand despre cutremur. Concluzia generala a fost ca ar fi cazut Arhi din pat, in timp ce replicile au fost hohotele Piticului la aflarea vestii.
– In mod ciudat, nici Cozmin Gusa n-a avut nimic de spus depre cutremur, dupa ce Monica Tatoiu anuntase public ca nu exista cutremur, Alta Cosmetics facand fardul sa reziste, indiferent de adancimea faliilor ridurilor.
– Corneliu Vadim Tudor a lansat un apel catre Fortele Armate si serviciile secrete sa inceapa de indata cercetarile in zona Vrancea, deoarece are informatii exacte asupra unei iminente invazii unguresti, care vine de aceasta data din subteran,data fiind vecinatatea judetului cu Harghita si Covasna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top