O zi din viata unui A-lister

Baciu’ Chinezu e de departe unul dintre cei mai prolifici doi punct zeroisti in viata. Dovada e si faptul ca a reusit sa scoata din tastatura-i proprie nici mai mult, nici mai putin de 5.000 de aberatii, pardon, 5.000 de articole, numai bune de citit si de urmat.
Si asta numai pe blogul propriu si personal, principalul sau loc de munca care e si dovada clara ca da, „munca n-a omorat niciodata, pe nimeni!”. Si daca mai e nevoie si de o ilustratie in acest sens, iat-o, „furata” de pe blogul cu 5.000 de postari, reprezentandu-l pe omul care in viata 2.0 si munceste 2.0 pentru a-si pastra statutul de A-lister, tot 2.0.

Chitros cum e, un piscot n-a dat de ziua celor 5.000 de postari.

One thought on “O zi din viata unui A-lister

  1. Nuuuuu, aş fi murit cu eencă 10 ani de comunism de ce vorbeşti dperse lucruri pe care nu le-ai trăit?????Dacă stau şi mă gandesc la cea mai neagră perioadă post-revoluţie, şi anume 2000-2004, mă gandesc că era de vreo 100 de ori mai bine decat een comunism (deşi era mai rău de vreo 10 ori faţă de cum e acum) dar aşa suntem noi oamenii, uităm foarte repede amintirile urate Din păcate democraţia este o utopie, dar una care eeţi dă ţie dreptul să scrii tot ce vrei pe blog fără ca a doua zi să te trezesti cu un nene la tine la uşă care să-ţi spună: Marş bă la reeducare, la Canal/mină/Transfăgărăşan/Casa Poporului/etc, fiindcă NOUĂ ni se pare că ai prea mult timp liber!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top