Ziua protestelor de tot felul

Loserii se inghesuie in strada, adusi de fiece partid din opozitie. Unii rup gardul, altii vor sa-l ia acasa. Fata in fata stau jandarmii, care empatizeaza cu suferinta multimii, insa ordinu’i ordin!
Ponta vorbeste atat de rar in discursul sau motivator si mobilizator, incat in pauza dintre idei poti sa dai o fuga pe Deal sa pupi niscai Sfinte Moaste.

Da’ oare de ce au fugit toti acesti oameni de acasa? Sa-l ucida pe Boc? N-au cum, e nascut din pisica, are noua vieti. Deci noua guverne, noua ani, noua motiuni, noua…
NU! Toti au fugit fiindca la Antena 3, in acelasi timp cu protestele din strada, propovaduieste despre dracu’ stie ce, sau despre Salvarea Romaniei insasi Imaginea Gerovitalului din anul 2010, Mumia Nu Mai Pleaca, partile 1,2,3, si 4, nimeni alta decat atotstiutoarea, plictisitoarea, de-a dreptul hada, Monica Tatoiu.
Cum dracu’ sa stai acasa si sa risti sa deschizi, intamplator, teveul si sa dai peste ea? Si poate-i sare si proteza din gura, asa, live, direct in camera care-i da prim-planul! Bleac! Asa tara, asa probleme, asa oameni care se dau mari ca ti le pot rezolva. Apoi pleaca acasa cu masina cu sofer si se mai da pe stafidita aia de fata cu o crema care costa cat doua salarii minime pe economie. Da’ si ea sufera ca tot romanul! Sufera de varsta, dar nu-i spune nimeni adevarul!

monica tatoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.