VIDEO: Alina Erimia (Click) dovedeste inca o data cat de tuta e

Din ciclul Pe langa ca-s o inculta, mai sunt si proasta din fabricatie, Alina Erimia s-a trezit cu un microfon in mana. Bine, a mai avut asa ceva, cand dadea cu playbacku’ in lume direct din sanul trupei Ecstasy.  Acum insa, ziarizda a devenit si reporter tv.  Sau pseudotv. Ca oricum ea e pseudoreporter

La nush ce gala de cacat unde Click a dat premii cotzoharlelor care s-au pozat pe coperti, tuta asta, care mai si arata fix ca ora inchiderii strigata in limba rusa, s-a gasit sa faca pe reporterita. A aratat, a cata oara? ca habar nu are ce e ala interviu si ca neuronul ei e tot singuratic, si n-are macar o pereche, cu care sa sinapseze.

Mai trist este, ca de aceasta data, a fost live, deci n-a putut sa mearga acasica la ea, unde sa scrie ce credea ca-si aminteste dintr-un interviu care  de obicei se rezuma la:

-Alo, sunt Alina Erimia de la Click, am sa va pun cateva intrebari.

-Mars in mortii ma-tii de tuta! biiip… tonul de telefon inchis in nas.

Cuvintele-s de prisos:

2 thoughts on “VIDEO: Alina Erimia (Click) dovedeste inca o data cat de tuta e

    1. Trebuie sa-ti dau dreptate, in intregime si neconditionat. Ou puturos e mult spus… dpdv al continutului, am refer. Si da, vorbesc in cunostinta de cauza: o cunosc personal pe Alina Erimia de la Click!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top