VIDEO: Alina Erimia (Click) dovedeste inca o data cat de tuta e

Din ciclul Pe langa ca-s o inculta, mai sunt si proasta din fabricatie, Alina Erimia s-a trezit cu un microfon in mana. Bine, a mai avut asa ceva, cand dadea cu playbacku’ in lume direct din sanul trupei Ecstasy.  Acum insa, ziarizda a devenit si reporter tv.  Sau pseudotv. Ca oricum ea e pseudoreporter

La nush ce gala de cacat unde Click a dat premii cotzoharlelor care s-au pozat pe coperti, tuta asta, care mai si arata fix ca ora inchiderii strigata in limba rusa, s-a gasit sa faca pe reporterita. A aratat, a cata oara? ca habar nu are ce e ala interviu si ca neuronul ei e tot singuratic, si n-are macar o pereche, cu care sa sinapseze.

Mai trist este, ca de aceasta data, a fost live, deci n-a putut sa mearga acasica la ea, unde sa scrie ce credea ca-si aminteste dintr-un interviu care  de obicei se rezuma la:

-Alo, sunt Alina Erimia de la Click, am sa va pun cateva intrebari.

-Mars in mortii ma-tii de tuta! biiip… tonul de telefon inchis in nas.

Cuvintele-s de prisos:

2 thoughts on “VIDEO: Alina Erimia (Click) dovedeste inca o data cat de tuta e

  1. Sfinte Rahat, râde şi vaca lu’ tataie de la ţară de strâmba aia de wannabe reporteriţă! Ţîrdea ca Ţîrdea, dar cealaltă are un ou puturos în locul creierului.

    1. Trebuie sa-ti dau dreptate, in intregime si neconditionat. Ou puturos e mult spus… dpdv al continutului, am refer. Si da, vorbesc in cunostinta de cauza: o cunosc personal pe Alina Erimia de la Click!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top