Un Chinez ca tot romanu’

Well, asta e doar partea 1, ca mai am. Da’s un pic pe graba, ca ma asteapta inca doua evenimente si e weekend, damn it! In fine, la Grill Champions Tour, organizat de GrillSociety.ro, care s-a tinut la Trafalgar Pub, am degustat niscai carnoase smechere, facute pe gratare care costa cat o masina, dar scot tot dumnezeii papilelor gustative din niste amarate de bucati de carne.

 

Amicul Chinezu a degustat si niscai sucuri de struguri (Doamne cat ii invidiez pe astia!)  Cica n-are carnea gust daca nu-i stropita un picut. Langa el este Bucatarescu, pe care sincer, nu-l cunosc, dar tot sincer, nu ma simt in mare  pierdere.

 

Si cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, sugerez celor de la GrillSociety.ro sa se foloseasca de aceasta poza, cu copyrightul de rigoare, ptr ca fata amicului Chinezu face toti banii. Ioi cum arata si ce aroma are! Mai mare reclama nici ca-i nevoie!

8 thoughts on “Un Chinez ca tot romanu’

    1. Razi tu razi, da’ habar n-ai ce ma dor niste alea cele.. Genunchiul e cat pepenele, iar pe scaun stau pe juma’ de buca 🙁 Si la dracu’ macar de luam o gura de alcool!

  1. Ehhhhh…. daca ai mancat „mieci” sa-ti fie de bine!
    Am impresia ca mi-ai cenzurat unele comentarii mai acum ceva vreme… oare de ce?
    Vezi ca ti-am preluat un articol de pe Bufteni…
    Sai ai spor! ( la mieci si la… scris).

  2. Uneori ii invidiez pe cei care au acces la asemenea evenimente si au sansa sa stea langa oameni deosebiti. Te invidiez Corvine, regret ca sunt atat de mic si inutil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top