Scurte scrieri misogine: femeia

femeia

Relația cu femeia este unica în care o anomalie matematică este posibilă: egalitatății din cuplu nu i se poate aplica și principiul comutativității. Pentru cei care au lipsit de la orele de algebră din clasele primare: dacă A=B, în mod normal și B=A. În cuplu A= cu cine vrea ea, dacă vrea! Tu, bărbatul din cuplu nu ești NICIODATĂ egalul ei! Punct. (NOTĂ EXPLICATIVĂ: = – egal; A- femeia; B= Boul de Bărbat)

Când citiți despre vreo descoperire făcută de vreun cercetător, chiar dacă în știre se dă și enunțul științific, femeia va găsi ÎNTOTDEAUNA resursele necesare ca să zică „eu nu cred asta!” sau „nu are cum să fie așa!”.  Orice încercare de a o convinge, mai ales dacă vorbim despre o femeie care are și niscai studii și nu e vreo tută de pe malul gârlei, sunt încercări futile! Studiu de caz: încercați să-i explicați unei femei sau chiar să o convingeți că gătește prost. Dacă veți obține o porție de mâncare decentă, înseamnă că:

  1. e cumpărată
  2. a trecut mă-sa pe la voi
  3. conține otravă
  4. sigur a scăpat-o pe jos înainte de a o așeza în farfurie
  5. vă paște divorțul/despărțirea și se asigură că știți ce veți pierde

 

„Bărbații înșeală cu sexul, femeile înșeală cu sufletul”. Mai mare gogomănie nici că am citit vreodată! Poptămaș ar fi invidios pe cine a scos această maximă de Facebook! Probabil, pe cale de consecință, de aici a apărut și sintagma cu „nemurirea sufletului”. Sigur era vorba despre sufletul feminin! Mai departe, pe același fir logic, sunt unele femei tare mărinimoase. Sau s-or numi „sufletiste”?

„Femeia este net superioară bărbatului”  – asta este deja axiomă în formă pură. Pentru că numai femeia poate determina un bărbat să facă ce vrea ea și totodată acesta să fie mulțumit de condiția sa și chiar să-i mulțumească femeii pentru statutul de sclav de lux. Studiu de caz: se dă un bărbat care și-a părăsit nevasta, pentru a se cupla și recăsători cu una mai bătrână ca prima, mai grasă ca prima, mai urâtă ca prima, dar alături de care are șansa unică de a-i suporta hachițele. Este femeia în cauză persuasivă peste măsură, sau se aplică „Teorema B”, mai sus enunțată (B= Boul de Bărbat)? În ambele cazuri, a se demonstra (dacă mai este posibil) că femeia nu este superioară bărbatului. Mult succes!

„O problemă are trei variante de răspuns” – total greșit! Mulțumiți Cerului că la școala de șoferi aveți chestionare concepute de bărbați! Altfel, fiecare întrebare ar putea avea, după caz, patru-cinci răspunsuri. Și cele deja existente ar fi completate cu două-trei, așa, doar în joacă! Studiu de caz:

femeia

 

Vedeți trei variante? Da? Sunteți siguri? Ia luați de aici! Și mai sunt!

  1. De care stradă e vorba?
  2. Ce căutai acolo?
  3. Cu cine erai?
  4. E lângă Mall?
  5. Ploua afară?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top