ProCireasa De Pe Motor

Nu ca i-as canta in struna lui Mircea Badea si nici lu’ Bendeacu’ de la Mondenii, da’ au oamenii dreptate: dupa ce ca traim intr-o lume extrem de plina de maroniu, dupa ce avem „sansa” unui guvern condus de Emil Boc (sa gandim la scara mica), ne mai umplu de respect si televiziunile. Nu pot deschide cutia cu imagini si vorbe fara sa vad cate o vedeta sau cate un vedet, pe care sa mor daca stiu de unde sa-i iau! Nu-i recomanda nici look-ul, nici statura, nici statutul, nici vocea, nici cumulul de neuroni! Da’s pe sticla!
si se mai mira careva ca la referendumul din Elvetia, privind libera circulatie a cetatenilor romani si bulgari prin Tara Cantoanelor, cei ce se impotriveau au afisat imagini cu o harta a Elvetiei sfasiata de cateva ciori! Lipseau maidanezii!
Ce mi-a mai stricat weekend-ul trecut?
Mihaela Radulescu, pentru ca-si permite in continuare ss-si plateasca politele din viata prin intermediul emisiunii pe care o face. Cum care emisiune? Duminica Pierduta. Pentru ca daca e unica alternativa, sa stai sa-i urmaresti show-ul, poti conchide ca ai avut o duminica irosita.


Bucatarul de la Cireasa De Pe Tort. Nu neg ca o fi mare bucatar. Dar cand il aud pe Horia Varlan ca-si da cu parerea despre imagine, look, moda, sau orice depaseste granitele culinare, am senzatia ca o aud pe Roxana Ciuhulescu proorocind suav si complet dinafara fenomenului auto.


Roxana Ciuhulescu, pentru ca habar nu are care e diferenta dintre un piston si un cilindru. Da’ se baga in seama pe teme auto. Ar putea incerca temele culinare, sa-l completeze pe bucatarul fashionist. Poate fac ProCireasa De Pe Motor.


Mihaela Tatu, pentru ca nu mai iese la pensie. Dupa ce mi-a plictisit existenta cu mirobolanta-i prezenta si intelepciune, ani de zile la trustul lu’ Sarbu, a migrat la Antenele Reunite pentru o noua tura de anost si plictisitor. E de 3 x plictisitoare.

3 răspunsuri

  1. Idem..Nu mai suport sa ma uit la Tembelizor pentru ca tampesc, Ma apuc de tratament cu electrosocuri daca ma mai uit la Raduleasca. Pe bune: asta nu mai dispare? ca mi se lua de moaca ei =)))

  2. …de ce exista ei, cei de pe sticla?…asa, buni-rai…cum sunt…
    …Exista pt ca noi suntem niste tampiti care ne uitam la ei in loc sa citim o carte sau sa ne ducem plodul in parc….
    …Ei exista…pt ca NOI i-am facut mari stand cu telecomanda in mana…Avem FIX ce meritam…. Si se mai trezeste si cate un ziarist blond care ne prezinta in toata splendoarea lor podoabe preacum Nikita sau Sexi Braileanca…Sila mi-e de mine ca m-am uitat!!! Sa-mi fie rusine!…Dar voua…cei care-i promovati, fie si cu o reclama negativa???… Cum va e?
    PS…si pe nenea ala rotofei si ff bucatar chiar il plac…si l-as placea si mai mult daca s-ar muta in bucataria mea … 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.